eAlchimie - programări consultaţii:
• tel 0742-332035
Formular de contact
blog


eAlchimie | Stephan, o fiinţă fascinată de diversitatea formelor...

Toate sudiile mele au început cu aproape 20 de ani înainte, plecând de la citit în palmă caracterele umane, în cărţi, în cafea, în cărţile religioase, în cele de filosofie, de fel şi fel de căi de eliberare şi metode de... împlinire. În intenţie, am chiar convingerea că voi cunoaşte pas cu pas fiinţe din ce în ce mai calitative, cu preocupări asemănătoare.
 


...vieţii, de partea vizibilă şi mai ales invizibilă a vieţii, simţind o nevoie profundă de a le înţelege funcţionalitatea sau legile care le guvernează, pornind de la unitate şi subsistemele ei, apoi la microsisteme, macrosisteme şi metasistemele cosmice de existenţă.

Între toate acestea există elemente de relaţionare internă şi externă, care tind să fie în armonie, cu atât mai mult cu cât acceptăm aceasta, lucru vizibil mai ales în sfera metasistemelor sau a regnurilor şi a celorlalte civilizaţii.

O dată acceptată această armonie şi relaţie inteligentă de dezvoltare dintre ele şi în interiorul lor, formele şi sistemele, prind o culoare sau o lumină a înţelegerii, din ce în ce mai uimitoare şi realmente atractivă.

În definitiv apreciind ceva simţi să împărtăşeşti şi să multiplici experienţa sau percepţia acestor valori atât de la îndemână... fapt ce m-a determinat să dau mai departe suma sau sinteza acestor cunoştinţe, pentru a ajunge la altele. Simţeam că era păcat să se piardă, că împlinirea e mai amplă prin împărtăşire sau multiplicare...

Aşa a apărut prima carte care o cere pe a doua şi ea pe a treia... Prima am considerat că s-ar numi sugestiv „Călătorie în InterioreAlchimie - Oferta carte Călătorie în Interior”, fiind o călătorie în subtil sau în interiorul fiinţei umane în sufletul şi mintea ei, aşa cum am perceput-o şi căutat să o confirm prin experienţa celor mai deschişi sau mai sinceri oameni pe care i-am întâlnit.

În finisare este o a doua, botezată „Întâlnire de gradul Zero”, o analogie cu întâlnirea altor conştiinţe umane extraterestre, pe nivele din ce în ce mai profunde. De fapt consider că este mai esenţială înainte de orice întilnirea cu propria Supraconştiinţă, cu partea cea mai fericită din noi, cea mai iubitoare şi realizarea posibilităţii de a ne menţine continuu în această formă de conştienţă.

Este evidentă o duplicitate comportamentală, o separare a conştiinţei în noi, pe fond general una nefericită, posacă, ursuză, rece, singură şi cealaltă, încântată, mulţumită, jucauşă, inspirată, intuitivă, încrezatoare...cu care ne putem identifica. Această conştiinţă fericită, paşnică, prietenoasă, este mai mult decât un moment, este o parte importantă a fiinţei noastre, pe care nu ne mai putem permite să o neglijăm, fiind tot ceea ce putem aprecia la noi, tot ceea ce vreodată am reuşit să facem minunat de impresionant şi pentru noi. Este un tot unitar, o masă de energie care ne aparţine şi abia asteaptă să o îmbraţişăm şi să ne recunoaştem şi în ea, sau mai ales în ea.

Avem atâta nevoie de acest fapt şi aspect conştient, de această decizie, identificând şi utilizând puterea care este în noi, prin atâtea şi atâtea exemple, şi să ne amintim mereu de acest aspect ... în momentele în care privim în gol. Această transmutare o numesc generic... ALCHIMIE.

Toate aceste sudii au început cu aproape 20 de ani înainte, plecând de la citit în palmă caracterele umane, în cărţi, în cafea, în cărţile religioase, în cele de filosofie, de fel şi fel de căi de eliberare şi metode de ...împlinire. ASTROLOGIA cred că din toate este cea mai limpede, expresivă, formă de caracterizare a oricărei fiinţe umane şi în raport de aceasta a ciclurilor ei fireşti de dezvoltare.

Prin aceasta i se poate determina valoarea unică a oricărei fiinţe, individualiatea, irepetabilă şi de neînlocuit, şi mai presus de aceasta viitorul, ca o consecinţă sau o rezultantă a orientarilor sale. Aceste influenţe planetare, nu justifică pe nimeni, dar îi pot oferi un plus de încredere prin cunoaşterea paşilor precişi şi a momentelor exacte pentru anumite acţiuni, echilibrând, armonizând în convergenţă, eficienţa întregilor sale acţiuni.

Cunoaşterea Horoscopului NatalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop şi a Previziunilor, face din fiinţa umană un tot unitar, o fiinţă integră, care se acceptă şi foloseşte în totalitate, care are o eficienţă reală în toate acţiunile lui, indiferent de direcţia de mers sau sensul ales. Cele mai elaborare fiinţe, mai celebre au avut şi au cunoştinţe despre fiinţa lor prin intermediul Astrogramei Personale, şi Tranzitelor, marea majoritate având un consilier personal, care să le ofere o viziune mai amplă şi subtilă asupra tuturor acţiunilor în macro şi metasisteme.

Astfel se poate lua o decizie responsabilă, totodată folosind mişcarea universală a energiei, luând în mod firesc şi noi direcţiile ei, nu doar „implorând cerurile” să se mişte conform dorinţelor noastre. Astfel cunoaşterea de sine şi cea Universală, este mai necesară fiinţelor cu maximă responsabilitate prin cunoaşterea şi implicarea lor, mult mai mult decât celor preocupaţi de... aşteptare, de perimetre şi orizonturi foarte înguste, cât între două dealuri sau blocuri, preferând o existenţă într-o pătrăţică clar delimitată...

Treptat a devenit o pasiune, implicarea directă în fiinţa celor apropiaţi, prin Astrologie, care îmi este de folos de a privi desfăşurat, pachetele de calităţi, manifestări şi consecinţe, ale oricărei fiinţe şi transformarea acestora, reunite într-o convergenţă completă asupra prezentului şi a intenţiilor imediate, evident implicându-le şi pe cele de amplă perspectivă.

În intenţie, am chiar convingerea că voi cunoaşte pas cu pas fiinţe din ce în ce mai calitative, cu preocupări asemănătoare şi prin reunirea sau reflectarea acestor aptitudini dezvoltate şi educate să reuşim o acţiune din ce în ce mai eficientă, comună şi individuală de a sprijini „trezirea, eliberarea, iluminarea” cât mai amplă a fiinţei umane... prin metode din ce în ce mai simple şi mai sincere.

Acum am la dispoziţie, consultaţiile astrologice, consilierea pentru cei care vor o relaţie mai dezvoltată, pas cu pas, asistenţa „metafizică” a transformării sau alchimiei personale, cursurile pentru grupuri mai mari de oameni, reuniţi în şcoli, întreprinderi, grupuri sportive sau de orice alte interese.

Pentru cei care Impresonalul vrea să le răspundă, care caută şi au aceleaşi întrebări ca şi mine, cartea „Călătorie în interioreAlchimie - Oferta carte Călătorie în interior” le poate da destule de gândit, de simţit şi mai ales de făcut, pentru ei inşişi. Mass media,a fost de folos în acest sens şi poate fi şi de acum înainte. Cred că ar fi normal să îmi fac mai multă publicitate, însă deocamdată am ştiut că cei care au fost pe parcursul existenţei, colaboratori, prieteni, clienţi, reprezintă principala formă de recomandare.

Acest site se vrea încă o punte de contact şi mai departe depinde de fiecare din noi, ce vrea sau alege să facă... cu informaţia care probabil a avut răbdare să o parcurgă până aici. Având atâţia prieteni mă consider un om foarte bogat, în sensul cel mai deplin al cuvântului şi foarte fericit ceea ce vreau sa împărtăşesc cu oricine...

Pentru acesta este un jurnal al site-ului, un BLOGeAlchimie - BLOG, cu teme care pot reprezenta un interes major, cu imagini pe care Fiinţa Vie Universală mi le-a revelat şi relevat, şi prin intermediul lor imi şi ne vorbeşte atât de explicit, încât simt nevoia să dau mai departe aceste expresii ale Energiei Vii, ale Inteligenţei Universale, realizări evidente ale Armoniei, Iubirii, Prieteniei sau Simbiozei Infinităţii în Diversitate.