eAlchimie - programări consultaţii:
• tel 0742-332035
Formular de contact
blog


eAlchimie | Ofertă Intervenţie Alchimie - Capitolul 3

Dacă ai cumva idei de a schimba lumea, potoleşte-te! Ar fi o posibilitate totuşi... În completare şi în principal, prietenii ţi-i faci de plăcere şi întreţii o relaţie de plăcere.
CITEŞTE CAPITOLUL 1
CITEŞTE ŞI CAPITOLUL 2
ACUM CITEŞTI CAPITOLUL 3
 
eAlchimie - Alchimie intervenţie

Mie îmi place „magia”, dar o prefer pe cea cauzală care elucidează cauzele, partea „luminoasă” a Universului. În completare şi în principal, prietenii ţi-i faci de plăcere şi întreţii o relaţie de plăcere. Prietenia se bazează pe compatibilitate, afinitate şi activitate, ea e baza plăcerii sufleteşti nu a minţii. Ca să nu fii complet dezamăgit că nu mai am nimic de oferit, evident mai am ceva, dar te costă.

Şi uite aşa fără să mă aştept ţi-am scris un „mic manual de alchimie”, pe înţelesul... şi al copiilor. De aici mai scrii sau desenezi tu. Treaba mea s-a încheiat. E un cadou din partea mea sau a firmei „Andromeda”. Te-a costat numai timpul de citire, eventual înţelegerea, încrederea, curajul.

„?...”, „Cu plăcere!” De fapt e tot ce îmi doresc de la tine, plăcerea, mulţumirea, fericirea ta care a depins întotdeauna de tine de alegerea sau decizia ta. Fericirea e naturală ca la copii. Ce faci cu ea te priveşte. O răspândeşti, o dublezi, o faci de cinci ori mai multă prin alţii. Dacă o multiplici mai primeşti, dacă o ţii ascunsă pentru tine... vezi tu ce iese.

Dacă ai cumva idei de a schimba lumea, potoleşte-te! Ar fi o posibilitate totuşi, prin multiplicare, transmitere, copiere... dacă eşti fericit alţii în jurul tău şi ei o să simtă asta, mai ales când vrei aşa ceva. Şi te vor copia. Şi cu cât mai mulţi cu atât mai bine. Ei dau mai departe şi la o viteză rezonabilă lumea s-a trezit toată, instant... din somnul sau hipnoza suferinţei, intens mediatizate. Dacă îţi vezi de treaba sau joaca ta cu plăcere sau pasiune, e de-ajuns. Nu are cine să te ajute, că nu are de ce. Doar să se joace cu tine.

Aşa că dacă mai ai probleme şi încă mai eşti nemulţumit, sau ai ceva idei fixe, care îţi creează, dificultăţi majore, fizice, psihice... de orice natură, sunt dispus să le discutăm. mai ales dacă nu ai pretenţii la spectacole miraculoase, magice, ci aşa mai normale, simple, sincere...mă pot băga, deşi asta se numeşte intervenţie. Nu medicală sau chirurgicală, da cam tot pe acolo. adică dacă ne jucăm cu sugestii, mă laşi cu „logica”.

Mie îmi place „magia”, dar o prefer pe cea cauzală care elucidează cauzele, partea „luminoasă” a Universului, cea conştientă, unii îi spun stelară, alţii albă dar sună prea tendenţios, ca şi cum materia sau universul material ar fi „negru”, poate indigo cum e „noaptea?” sau brun-roşcat ca pământul. Mag sau magie, vine de la magnetism, magnetizare, electrizare, energizare, ceva de genul acesta.

Când foloseşti un obiect material pentru a te sugestiona sau a impresiona mentalul sau „lumina” se cheamă că foloseşti magie „brun-roşcată”. Foloseşti o sugestie sau simbol material ca să polarizezi atenţia, chiar să o blochezi, captivă în direcţia aceea până, antrenezi energia în direcţia dorită, şi asta trebuie să o simţi clar. Repet atragem, nu violăm, posedăm energia, nici chiar pe cea materială, că e şi mai efemeră.

Aşa că nu-ţi dau elixire, cel mult o bere sau un suc sau o cafea, nici pietre filosofice, cel mult pentru ascendent, sau vreun cristal. Nici nu suflu spre tine ca să te transform în ceva impecabil sau desăvârşit de minunat, sănătos şi fericit, cel mult nişte fum de „Camel”. Nu-ţi dau lampa lui Alladin, nici comori, nici numerele la loto, pot încerca să te învăţ să fii la fel de bogat ca mine, să ai prieteni peste tot şi „care la nevoie se cunosc”. E principala mea bogăţie şi de asta pot să-ţi dau şi ţie, adică nu un peşte, ci te învăţ pescuitul.

În completare şi în principal, prietenii ţi-i faci de plăcere şi întreţii o relaţie de plăcere, că dacă e numai de nevoie, aia e afacere şi nu se bazează pe sentimente, numai pe raţionamente. Prietenia se bazează pe compatibilitate, afinitate şi activitate, ea e baza plăcerii sufleteşti nu a minţii. Aşa a început să mă intereseze cunoaşterea, şi extensia ei subtilă. Ştiam că pot să îmi fac cu ceva viaţa folositoare cât o fi sau cum o fi ea.

Aşa am făcut şi primele nenumărate horsocoape, prieteneşte, că... na, toţi vroiau şi aveau nevoie. Şi am început să pun preţ pe ele şi pe cunoaştere când am văzut cât însemna pentru ei, şi cât însemnam io pentru aceeaşi unii oameni şi nevoile mele în ochii lor. Şi ca să înlătur echivocul, le-am dat valoare acestor informaţii, arbitrar, bazat pe „puterile” lor dar şi pe preţul pieţii şi calitatea a ceea ce ofeream.

Şi aşa am împăcat şi plăcerile şi nevoile, echitabil. E de prost gust să încurajez altruismul sau egoismul, prin exagerare amândouă duc... nicăieri. Dar pot fi împăcate, echitabil. Îţi amintesc, banii sunt convenţii, în paralel folosim resurse gratuite de care avem de la „natură”, viaţă, din „belciug”, aşa cum e ploaia, soarele, gazul, vântul...

Ca să nu fii complet dezamăgit că nu mai am nimic de oferit, evident mai am ceva, dar te costă. Pentru că şi io trăiesc şi în lumea resurselor dar şi financiară, a anului 2008 pe planeta Pământ şi aici valorile sunt arbitrar date de preţul pieţii. Mereu am încercat să fac ciurucuri şi nu-mi ies pentru că nu îmi plac, aşa că în tot ce fac, sunt atât de pretenţios şi lipsit de modestie, că vreau să fac doar opere de artă, la limita cunoaşterii mele. Mă simt provocat mereu să ştiu ce e dincolo de orizontul cunoaşterii mele şi mai ales cum funcţionează.

Lucrările pe care le fac sunt unicat, n-am produs nimic în serie, pentru marele public nevoiaş. Video horoscopeAlchimie - Oferta Horoscop Videoul, îţi foloseşte ca să te „vezi” aşa cum eşti în zona cauzală. Live horoscopul este atunci când ne cunoaştem, vedem amândoi şi mai ales creăm o punte de contact vie. Astrologia karmică, tratează viziuni mai noi, mai eficiente, strategie, tactica, faţă de lucruri adânc cultivate în tine. Consultanţă în afaceri, în care dezvoltăm noţiunile de eficienţă... personală.

Lucrările pe care le fac sunt unicat, n-am produs nimic în serie, pentru marele public nevoiaş, decât o carte şi ceva dvd-uri cu emisiuni şi imagini, care dacă priveşti ce este unic la ele, vorbesc, sau sunt citibile, şi mereu semnifică altceva. De aceea poate ţi se pare scump să mă ocup strict de tine, dar oricum îţi vei acorda tu acest drept în funcţie de cât crezi că meriţi, sau cât îţi este de necesar. Tu ştii ce crezi.

Dar cât te costă o intervenţie la forurile oficiale, clasice, standard? Şi se mai şi rezolvă, sau doar îţi faci de lucru, sau donaţii? În linii mari ai văzut ce şi cum ofer, cât de cât, aşa că alege tu ce vrei, stabileşte tu o valoare în raport de intenţia ta, şi apoi gândeşte-te cât merit; o treime, un sfert, o zecime, un procent, un „mulţumesc” sau ...nimic. Când vrei totul şi nu vrei să dai nimic până şi un mulţumesc este scump.

Astfel că până la o decizie de a ta, pot să îţi spun că în ordine îţi sunt necesare, după opinia mea, toate „produsele” din ofertă. Video horoscopeAlchimie - Oferta Horoscop Videoul, îţi foloseşte ca să te „vezi” aşa cum eşti în zona cauzală, şi cea proformă... sentimentală. De aceea îi spun video horscop. În general e numit horoscop natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop, dar îmi trebuie indulgenţa să accept că aşa ceva ţine numai de naşterea ta, în care tu erai aşa o dată. De aceea dacă tu te vezi acum şi se referă la prezent, numai este horoscop natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop.

Nici horoscop personalHoroscop Personal - Oferta Video Horoscop, din moment ce foloseşte interpretări generale, redate de un program în computer. Horoscop personalHoroscop Personal - Oferta Video Horoscop,... poate fi numit inteligent cel mult, unul pe marginea căruia un om mai lucrează să împace interpretările binare, contradictorii, pe care un computer nu ştie să le vadă, sau să le dozeze.

În a doua etapă, după o vreme când ai parcurs şi crezi că ai asimilat sau înţeles şi verificat, video horoscopeAlchimie - Oferta Horoscop Video-ul, urmează live horoscopLive Horoscop - Oferta Horoscop Online-ul, când ne cunoaştem, vedem amândoi şi mai ales creăm o punte de contact vie, în timp real, chiar şi în spaţiul...virtual. De aceea îi spun live horoscopLive Horoscop - Oferta Horoscop Online, pentru că ţine de ceva viu între doua fiinţe asemenea. Se mai numeşte astrologie practică, dacă vrei să vezi că această cunoaştere nu este cultura generală şi are rost numai în utilizarea ei directă, actuală, concretă. Asta e astrologia practică, când se referă la ce facem aici şi acum, nu la viitor şi trecut.

În general, ştiu că treaba ta merge şi a mers dintotdeauna. Dar, putem vedea interactiv, în sinteză, aspecte mai profunde ale circuitelor tale cauză - efect, mentalităţi, stări adânci, preocupări majore, care ţin deja de astrologia karmică, nu de mitul karmic, sau de carne, eventual.

Astrologia karmică, tratează viziuni mai noi, mai eficiente, strategie, tactica, faţă de lucruri adânc cultivate în tine, asupra cărora vrei să intervii, să le remodelezi, şi discutăm şi aspecte pe care nu le mai vezi pentru că te-ai obişnuit atât de tare cu ele, că şi cu un sunet permanent şi nu-l mai percepi, eventual diferenţele, sau variaţiile pe care le putem pune în discuţie, într-o nouă ecuaţie.

„Undeva, cândva” îţi descoperi, o pasiune, o plăcere, care poate deveni un mobil existenţial, şi supraproducţia pe care nu o poţi consuma, un produs, o ofertă, şi de aici, nu mai eşti, „angajat”, iobag, şi se manifestă posibilitatea de a fi „om liber”, = întreprinzător. Libertatea ca lene este foarte periculoasă. De aceea a treia etapă, o pot numi consultanţă în afacerieAlchimie - Oferta Consultanţă în Afaceri, în care dezvoltăm noţiunile de eficienţă... personală, în funcţie de ce iţi place şi ce faci tu cel mai bine, din şi cu graţie, artistic.

Prefer termenul de consultanţă în afacerieAlchimie - Oferta Consultanţă în Afaceri, pentru că nu-mi imaginez ce este horoscopul financiarHoroscopul Financiar - Oferta Consultanţă în Afaceri, ceva despre evoluţia bursei poate sau... cotarea valorilor tale? pentru ca afacerile pe care le ai sau vrei să le dezvolţi să aibă un curs relaxant firesc, e necesar să le priveşti din cât mai multe puncte de vedere. Mai multe puncte de vedere sunt sugestii sau căi de susţinere a convingerii, care înlătură... teama de schimbare.

Începem cu un p.d.v. simplu sau banal sau brut, apoi complex, artistic chiar unic, apoi expunerea, negocierea, stabilitatea, publicitatea, diversificarea, echilibrările între ofertă şi cerere, asocieri, angajări şi angajamente, creşterea productivităţii şi reglaje valorice, saltul la o scară mai mare a afacerii, implicaţiile sociale, efecte pe termen lung, planificări şi decizii cât mai „uşor” de urmărit, aspectul civic al afacerii tale, avangarda, originalitatea, libertatea şi dependenţa ambelor părţi, influenţe şi consecinţe cu minime sau ample considerente morale.

Horoscop financiarHoroscop financiar - Oferta Consultanţă în Afaceri, sau previziuni în afaceri, sau mai degrabă „viziuni despre eficienţă”. Horoscopul relaţiilorHoroscopul relaţiilor - Oferta Consiliere Relaţii, îţi arată o afinitate, dar cum o foloseşti, cum o cultivi. Consultanţa metafizicăConsultanţa metafizică - Oferta Asistenţă Metafizică, poate seamănă mai mult cu un horoscop despre carieră, despre posibilităţi potenţiale. Vreau să ai limpede ideea că astfel de simbioze de intenţii... implică şi atenţia ta.

Chiar şi detaşarea de propria afacere, renunţarea în favoarea altora sau altuia, care o pot conduce la fel de bine ca tu să fii iar liber... să începi altceva. asta numesc afacere şi are toate aceste implicaţii şi puncte de vedere. Mai e câte ceva de zis şi făcut faţă de mega-joc, sau piaţa de ansamblu şi nişte amănunte necesare cunoaşterii tale, pe care le vei afla la momentul potrivit. Astfel că ceea ce fac îl pot numi altfel decât horoscop financiar, sau previziuni în afaceri, mai degrabă „viziuni despre eficienţă”.

Miezul acestei vieţi o reprezintă totuşi relaţiile şi comunicarea. Dacă ai trecut primele trei etape, îţi va fi mai uşor să o parcurgi pe a patra, consilierea în relaţii. Prietenia implică totuşi două fiinţe cu noţiuni diverse, care trebuie şi pot fi ca orice două adevăruri conciliate, împăcate. Ca doi vectori să lucreze în aceeaşi direcţie chiar dacă se contrazic, se poate găsi o bielă, un disc comun şi folosim energia rotativ.

Fiind implicate mai multe nivele de conştiinţă individuale, este necesar să evidenţiem, pe lângă principiile generale ale comuniunii şi comunicării, viziuni legate de sugestii şi proiecţia lor în celălalt, vizând toate eventualele, asemănări şi diferenţe, plecând de la auto sugestie, trecând prin hetero-, mezo-, mega-, şi meta-sugestie. La fel de importante sunt în viziunea fiecăruia meta-dimensiunile, cât şi dimensiunea individuală sau a importanţei de sine... de exemplu. Pare mai complex decât este, dar e mestecabil, chiar gustos.

De aceea nu ştiu cum aş putea numi acesta horoscopul relaţiilorHoroscopul relaţiilor - Oferta Consiliere Relaţii, când sunt implicate, date şi relatări la toate nivelele şi în toate cele 12 domenii, nu doar compatibilităţi, afinităţi, ci chiar contradicţii, şi modul în care pot fi folosite şi utilizate aşa cum sunt sau într-o nouă prezentare sau viziune, unde ne este mai la îndemână sau mai convenabil.

Horoscopul relaţiilorHoroscopul relaţiilor - Oferta Consiliere Relaţii, îţi arată o afinitate, dar cum o foloseşti, cum o cultivi, cum o faci locomotivă, ce poţi compensa sau stimula, acolo unde nu sunt compatibilităţi prefigurate deja. Adevărul nu este o constatare, este o pârghie către următorul adevăr. Prezentul şi în relaţii este normal şi o treaptă către ce mai vrem să urmeze...

După această etapă urmează creaţia sau cunoaşterea, unde văd rostul unei consultaţii metafizice. După ce ai o viziune calitativă a ta, descoperi viziunea valorică, apoi relaţionarea şi împărtăşirea. Metafizica deschide doar o paletă de perspective la un alt nivel de percepţie al existenţei, orientată mai mult pe autoobservare, autoexperimentare, autocunoaştere în definitiv, şi se referă la a realiza continuu o fiinţă mereu nouă din tine, oarecum mereu alta, adaptată la un prezent care poate fi mereu altul.

Consultanţa metafizicăConsultanţa metafizică - Oferta Asistenţă Metafizică, poate seamănă mai mult cu un horoscop despre carieră, despre posibilităţi potenţiale în care să trezeşti facultativ anumite veleităţi care să extragă realitatea dincolo de limitele ei aparente sau cunoscute, chiar numai de tine. Cariera ca program, ca horoscop, este o viziune panoramică despre posibilităţi şi potenţiale, care duc către un dincolo de ceea ce ştii, ce poţi, ce crezi, ce presupui.

Ar putea fi o punte între cele două polarităţi ale conştiinţei tale, inconştient şi supraconştient... repet ar putea fi... Mulţi se uită înainte, dar unii mai şi merg. Saltul în necunoscut nu-i chiar la îndemână. Sunt totuşi momente când trebuie să zbori sau să cazi, nu ai de ales....piscurile sunt piscuri şi zborul ajunge la înălţime...

Despre alchimie sau intervenţie, am mai scris-vorbit. Îţi recomand auto-intervenţia, dar ai o portiţă deschisă la orice propunere. Să nu crezi că e vre-un horoscop medical, că nu-mi plac viziunile sau metodele clasice, nici alternative. Îmi plac doar abordările originale şi mereu alte soluţii.

Aşa că, unde pot interveni cu mintea sau subtil şi unde mă pricep, adică am mai făcut câte ceva asemănător, mă bag, unde... îmi depăşeşte competenţa, cunoaşterea directă, sau nu cred sincer, clar, limpede, că ştiu cât de cât ce să fac...am răbdare... sper că şi tu. Mă bag deci unde ştiu că la nevoie pot să ajut, unde nu... de ce să încurc? Lucrăm împreună şi cu ceva dincolo de logică, aşa că trebuie să te „îmbăt” cu ceva „anestezic”.

Vreau să ai limpede ideea că astfel de simbioze de intenţii... implică şi atenţia ta. Cum fac să te „gândeşti” la cu totul altceva şi mă laşi complet pe mine să fac ce ştiu? Da, te laşi la mâna mea, în seama mea, aici e chestiune de încredere. Dacă intervine gândirea, teama şi lucrul e degeaba. Logica ai folosit-o şi până acum fără succes. Nu???

Stimulente cauzale - le numesc aşa că sunt adresate minţii tale impresonale, subconştientului. Altă parte a ofertei sunt emisiunile sistematice, un fel de prezentări de ansamblu a noţiunilor elementare. Cursurile de alchimie implică o viziune cât pot de holistică şi ordonată, simplificată despre posibilităţile şi potenţialul din fiecare din noi. Despre cartea ”Călătorie în interioreAlchimie - Oferta carte Călătorie în interior” este cel mai accesibil „produs”, pe care m-am străduit să îl sintetizez în modul cel mai gustos care mi-a fost posibil.

Dacă ştii tu ce să faci, să repari, să dregi... spor! Dacă nu, şi totuşi ai nevoie de participarea mea, ori mă ajuţi şi mă susţii mental şi afectiv, ori mai bine te gândeşti la cu totul altceva, ca să nu încurci cu:...”da oare se poate, da e greu, poate chiar imposibil”, ”am mai încercat şi eu”. Tocmai! Dacă eşti convins, sau te-am lămurit că mă pricep la câte ceva... bine, dacă ai reţineri... relaxează-te şi continuă cu următoarea parte a ofertei.

Acele „stimulente cauzale” le numesc aşa că sunt adresate minţii tale impresonale, subconştientului, supraeului, percepţiei, intenţiei. Cu acele imagini şi melodii doar te antrenezi să vezi „alt_ceva” dincolo de „ceva”, să simţi altceva dincolo de ceea ce simţi în mod reflex, mă refer la început la o particularitate, mai apoi la ce îţi evocă ea, apoi mai revii pentru a vedea mereu altceva, ca să îţi educi nivelul de percepţie şi interpretare.

Luna e lună, dar poţi să vezi în ea ce îţi evocă starea de moment; o roată, un chip de om, o bucată de brânză, o farfurie zburătoare, o altă lume... etc. Aşa vei învăţa să îţi citeşti stările şi direcţiile prin reflectările tale sau interpretările pe care le dai. Vreau să vezi cauzalitatea ta prin intermediul reflectărilor.

Sunt şi altfel de stimulente cauzale dar alea ţin de fiecare în parte şi trebuie adaptate, testate, ajustate. Oricum, ţin de alchimie, de direcţionarea atenţiei, de forţa elementelor fundamentale, de culoarea sau spectrul energiei focalizate, de numere, ritmuri şi alte simboluri, cristale, forme fundamentale, corpuri magnetizate... multe şi toate oricum ţin de intervenţie la un nivel supra-logic, deci de alchimie, „vrăjitorie”. Da?

Altă parte a ofertei sunt e-misiunile sis-tematice, un fel de prezentări de ansamblu a noţiunilor elementare din viaţa fiecăruia, sub aspect interior şi exterior, cauză şi efect, şi modul în care intervii asupra lor. Sunt vreo 50 de subiecte, 10 elementare şi altele, ramuri ale lor. le numesc meta_viziuni, sau energo_viziuni.

Cursurile de alchimie implică o viziune cât pot de holistică şi ordonată, simplificată despre posibilităţile şi potenţialul din fiecare din noi şi spectre ale existenţei în care ele se reflectă. Inclusiv astrologie, tarot, kabbala, simbolistică, numerologie... şi alte chestii de mare „taină”, pe care poate le vei găsi şi în anumite cărţi, dar tratate separat şi individual. Ceea ce ofer este un curs şi un studiu sincretic, asupra tuturor acestora, derivând unul din celălalt. Ca şi etapele evoluţiei.

Despre cartea „Călătorie în interioreAlchimie - Oferta carte Călătorie în interior” este cel mai accesibil „produs”, pe care m-am străduit să îl sintetizez în modul cel mai gustos care mi-a fost posibil la acel moment 2003. Şi acum io însumi citesc, mă minunez şi îmi vine să mă pup, deşi ştiu că a implicat participarea a foarte multe conştiinţe „invizibile”... mare parte ..nume foarte sonore.

Pentru a le tangenta, intersecta, numai io ştiu cum am reuşit să „dorm” vreo 70 de zile, şi cred că au mai fost unii alţii care au stat câte 40 de zile în deşert sau în munţi sau sub vre-un banyan... sub pământ sunt şi acuma unii „angajaţi” de guvern. În viaţa oricui, e foarte indicat acest fapt de a fi tu doar cu tine, izolat.

Doar experienţa directă îţi poate „revela” ce simţi şi... de ce?... Fugim de izolare, de „infinitate” de fapt... câta teamă??? Dar o dată învinsă practic, nu vei mai reuşi să te simţi singur nicăieri nici dacă vrei. Zicea cineva o dată că pe „Doamne” nu-l vei întâlni niciodată în mulţime, în agitaţie ci numai în singurătate. De ce? Oare unde o fi ascuns?... În „singurătate”?... În natura vie?...În subtil?... „Singurătatea” nu există, este o impresie!!!

Prima oară mi-a fost „indefinibil”, dar a meritat să văd cum sunt dincolo de impresia celorlalţi proiectată asupra mea, cum sunt io cu mine, cum mă împac cu mine, cine sunt eu de fapt, în linişte fără confirmări, păreri, impresii, nas în nas cu infinitatea, cu impersonalul... care se joacă, dar sincer. După 3-4 ani am repetat experienţa, de data asta aproape un an jumate, mai mult eu cu mine... şi cu atât mai bine.

Mi-am propus să generez, volumul doi, „Întâlnire de gradul zero” sau „Manual de alchimie”... dar,... a ieşit un buchet de idei, într-un mănunchi de hârtii, cam... greu digerabile, condimentate unele şi altele nesărate. Mi-am propus în acest timp 2007/2008 şi într-un loc aparte, cum e Masivul Retezat, un target şi o condiţionare care, solicită una anterioară, restantă. Neîmplinindu-le pe amândouă... de unde umor, de unde încredere, şi ca să nu mă simt demagog, am preferat să mai am răbdare, pentru a mea condiţionare.

Întâlnirea de gradul zero propriu-zis a avut loc. Se referă la descoperirea din ce în ce mai evidentă, până la şocant de evidentă, în care natura mi-a demonstrat chiar şi la modul personal că este vie, că are inteligenţă, că ne percepe, că ne răspunde, că participă nesperat de mult la viaţa şi interesele noastre mărunte, deşi... nici acum n-am putut vedea în ea o persoană, oricât m-am străduit să o asemăn cu o fiinţă umană. Este mult mai mult decât asemeni unui om.

Dacă eram cal îmi imaginam, că zeul nostru ar trebui să fie Inorog sau Pegas, dar... cum aş fi privit oamenii şi tot ce ne-au făcut nouă de-a lungul istoriei... de aceea nu pot asemui infinitatea, impersonalul cu ceva, limitat de formă. Îl văd ca fiind doar energia de dincolo de ele care le susţine, în cel mai înalt grad posibil. Şi nu-l pot vedea separatist şi rasist aşa cum îl prezintă anumite instituţii. Aici divin, aici nu. Ăla da, ăla ba. Nici măcar detaşat cu un atom faţă de noi, faţă de tot.

Eşti un tip tare, dacă ai reuşit să citeşti până la capăt. Textul anterior se dorea baza şi firul unei transformări, transfigurări, transmutări cel puţin în zona conştiinţei, acolo unde germinează seminţele cunoaşterii, ce duc la iluminarea minţii, la eliberarea sufletului, şi ridicarea fizică, altfel spus, mântuire, desăvârşire, împlinire personală... evoluţie. Este cel mai firesc lucru, sau sensul existenţei, oricui.

Mai vedem noi ce şi cât ai ...integrat, în funcţie de răspunsul pe care mi-l dai.... până atunci... mergi mai departe... normal că există şi un mai departe, de exemplu: nu ţi-am spus nimic de „elemente”, nici de culori, nici de numere, nici de simboluri, care sunt miezul alchimiei, formulele sau meta-soluţiile ei, poţi să le numeşti şi meta-sugestii şi mai sunt cristalele, regnurile, alianţele cu aceste puteri universale...mai este... răbdare.

Pas cu pas, mergi!!!

Stephan

 

Filmul recomandat: K-Pax