eAlchimie - programări consultaţii:
• tel 0742-332035
Formular de contact
blog


eAlchimie | Ofertă Asistenţă Metafizică

Cunoaşterea metafizicii nu este un moft şi îţi solicită toată atenţia. Metafizica duce la un alt nivel de cunoaştere, mult simplificat, la fel şi alchimia. În esenţă asistenţa metafizică, face prima oară trimitere la un video horoscop sau live horoscop.
 
eAlchimie - Asistenţă Metafizică

Asistenţa metafizică… companie dincolo de vizibil, observare şi cooperare dincolo de senzaţii. Misticismul este ca şi cum ai vrea să conduci o maşină prin „credinţă”. Metafizica duce la un alt nivel de cunoaştere, mult simplificat, la fel şi alchimia. Îţi poţi asuma trăirea şi credinţele pe exemplul tău, pe fapte, pe consecvenţă.

Asistenţa metafizică… companie dincolo de vizibil, observare şi cooperare dincolo de senzaţii, de impresii. Asta ar fi o traducere simplificată ad litteram. Atenţie!!! Cunoaşterea metafizicii nu este un moft şi îţi solicită toată atenţia. De exemplu, cum de ai apăsat acest buton? Ori eşti în primul caz o fiinţă curioasă încă, ori eşti cineva care vede dincolo de impresii şi vrea certitudini funcţionale. În primul caz îţi recomand să îţi vezi de treabă şi să te mai joci cu ce îţi place, în al doilea caz te anunţ că aici nu încape loc de superficialitatea curiozităţii, iar procesul de cunoaştere nu concepe acceptarea fără verificare ci maxim de atenţie pentru maxim de siguranţă. Acceptarea şi încrederea pe cuvânt duce la incertitudine, la teamă, la misticism şi la consecinţe invariabil nefaste, cu atât mai mult cu cât te arunci să conduci un avion sau un stat, ceva care te depăşeşte.

Misticismul este ca şi cum ai vrea să conduci o maşină prin „credinţă”, fără a cunoaşte nicidecât ce faci şi în ce trafic te implici. Chiar şi în lumea invizibilă, nepalpabilă în mod direct, funcţionează seturi de legi, ca în fizică dar mereu alte seturi, oarecum simplificate, oarecum la altă scară, şi alte dimensiuni. Aşa că decât să te arunci orbeşte, credincios, să mă crezi pe cuvânt, fără răbdarea de a verifica şi argumenta precis, sau experimenta pe de-a-ntregul realitatea ta subtilă, ar fi mai bine să încerci să rogi cu lumânări şi mătănii maşina de spălat să pornească. Poate în final o să-şi facă cineva milă de tine, să-ţi arate cum se acţionează direct.

Metafizica duce la un alt nivel de cunoaştere, mult simplificat, la fel şi alchimia, putând să le alint cu ideea de meta-ştiinţe sau super-cunoaşteri, dar tu prin asta înţelegi superputeri, ceea ce este foarte prost şi foarte greşit înţeles. Am încercat cândva să renunţ la aceste cunoştinţe dar nu se mai poate, pentru că funcţionează în toate direcţiile, în toate planurile, la orice scară. Cum poţi să uiţi de ceva omniprezent. De aceea dacă te-ai trezit n-am ce-ţi face. Cunoaşterea duce la autocunoaştere, aceasta la iluminare, mai apoi la eliberare, şi apoi la înălţare… evoluţia în sine este un proces ireversibil, şi când te simţi matur, te aştept să mergem la drum împreună. Mai povestim... experienţe sau viziuni impersonale. În acest sens am scris o carte, „Călătorie în interioreAlchimie - Oferta carte Călătorie în interior”.

Dacă vălul social al acestui film de imagini şi aparenţe promovate gratuit a căzut şi pentru tine…pot doar să mă bucur. Când credinţa hipnotică în ceea ce îţi repetă toţi, din toate direcţiile, când spiritul de turmă l-ai pierdut şi ai descoperit individualitatea, curajul personalităţii, sau sincerităţii, al simplităţii… ai nerv. Pot spune că ai devenit un nesupus obraznic, neastâmpărat şi pus pe invenţii… pe ciudăţenii, aşa ca Socrate, Galilei, Columb, Einstein, Tesla, Edison, Osho… şi lista este interminabilă. Toţi oamenii ăştia au susţinut lucruri care contraziceau flagrant fundamentele cunoaşterii publice. Acu mai ai nerv? Te ţine să mergi mai departe? Ceea ce ei au afirmat, au plătit scump până au demonstrat.

Dar tu nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui…decât dacă încă mai eşti un sălbatic. Îţi poţi asuma trăirea şi credinţele pe exemplul tău, pe fapte, pe consecvenţă şi nu pe părerile şi aplauzele celorlalţi? Dacă da… continuă, dacă nu mai ai răbdare. E prea devreme să te trezeşti…să renaşti, să renunţi la toate inepţiile pe care le ştii despre aparenţe neverificate… lumea reală este plină de paradoxuri, pamântul e rotund dar se vede plat, cerul „stă”, planeta se învârte, dar se vede invers, tu eşti un zeu, ca toate geniile şi sfinţii lumii, dar pari doar un om beat… care-i adevărul? Aparenta sau esenţa? Haosul sau existenţa?

Unul din dezavantajele cunoaşterii, este că te confrunţi cu lucruri foarte, foarte subtile, care îţi cer să fii la fel de subtil. Acest domeniu este chiar domeniul atenţiei tale şi are în punctul său focal, un ideal de existenţă. Fenomenul de atracţie nu percepe încă proprietatea ci utilitatea. Atracţia este acelaşi lucru cu gravitaţia, la altă scară sau dimensiune a realităţii.

Unul din dezavantajele acestei cunoaşteri, este că te confrunţi cu lucruri foarte, foarte subtile, care îţi cer să fii la fel de subtil şi discret ca să le poţi observa în continuare. Dacă faci valuri sau agitaţie, gata, se termină ceea ce percepi şi aproape eşti pe punctul de a uita. Metafizica îţi poate cere o atenţie deplină, desăvârşită, un calm impecabil sau relaxarea fără nici o formă de reactivitate. Dacă te mai confrunţi cu emoţii reactive, încă eşti în clasa întâi.

Despre ce lume invizibilă îţi tot vorbesc? Păi despre una pe care deja o percepi prin gândurile şi emoţiile tale. Acestea au valoare doar dacă le dai valoare sau importanţă, dacă le observi şi dai atenţie. Vei descoperi că au un nucleu central, un ideal, un miez nuclear, care poate în timp nu se mai vede, aşa cum şi noi vedem doar lumea electronilor nu a nucleelor, a protonilor şi neutronilor.

Acest domeniu este chiar domeniul atenţiei tale şi are în punctul său focal, un ideal de existenţă, o legendă personală, un vis al tău despre existenţă. Acest nucleu acoperit de atâtea informaţii „academice”, „de încredere” şi de „bun simţ”, aproape că nu se mai vede, nu-i mai acorzi atenţie, credibilitate şi de aceea nici nu mai are putere. Cam de pe aici trebuie să pleci şi cam tot aici trebuie să ajungi. Unii numesc acest domeniu mental, alţii atenţie sau nagual, alţii encefal, alţii... împărăţia cerurilor, rai sau iad, este o stare a minţii cu dublă polaritate.

De acolo treci în lumea sau domeniul reacţiilor afective, numite şi trăire, sau emoţie sufletească individuală sau colectivă. I se mai spune dimensiunea subconştientă, unde sunt stocate pe pilot automat, informaţiile repetitive, reflexe, care devin credinţe, sugestii şi conform lor ajungem la alte percepţii extinse... la lumea fizică cu obiectele în corespondenţă cu focalizarea noastră.

Acest fenomen de atracţie nu percepe încă proprietatea ci utilitatea, utilizarea, funcţionalitatea. Astfel fenomenele sau obiectivele pe care le atragi prin repetiţie nu atrag cu sine şi un act de proprietate ci doar folosinţa sau posibilitatea ei. Modul în care creezi reacţii afective este un proces numit hipnoză sau repetarea constanta ritmică a unor imagini expresive sau sugestive, acestea devin credinţe şi pentru fanaticii cu mintea goală chiar sensul vieţii lor.

Numesc prima lume mentală sau lumea neutronilor, următoarea afectivă, astrală sau lumea protonilor, a proto-realităţii. Sincronizarea sau simbioza acestora două, determină ceva numit legea rezonanţei sau corespondenţei, alţii zic a atracţiei care cere completarea sau simbioza sau simetrizarea cu lumea fizică, sau a electronilor cum o numesc şi de fapt ... chiar este. Atracţia este acelaşi lucru cu gravitaţia, la altă scară sau dimensiune a realităţii, care este faptic energie, sau spirit impersonal, sau infinitate.

Scuză-mă că scriu în mai multe limbi, aceleaşi lucruri dar cine ştie ce sintaxă ai sau care este suma conceptelor tale de bază. Aşa cum în fizică nu vei întâlni protoni fără neutroni decât la hidrogen, sau electroni liberi decât ca lumină şi căldură, aşa să nu crezi că vei materializa ceva fără să întruneşti cele trei părţi ale realităţii universale. Anume mă refer la cea mentală, afectivă, şi fizică sau electromagnetică, ca simbol sau sugestie exterioară. Când prin repetiţie, au un ritm şi toate se sincronizează se cheamă că una sunt şi... idealul se întrupează... întruchipează,... înfiinţează.

Primul şi cel mai esenţial este să înveţi să vezi lumea tridimensional sau dinamic. Nimic nu se pierde, nu dispare ci se transformă, în alt domeniu de frecvenţă. Teritoriul sufletesc al reacţiilor funcţionează sub comanda noastră numai când depăşim reactivitatea. Fondul de putere interioară se cultivă prin a vedea constant (prin antrenament) doar lucrurile utile, la îndemână.

Pentru acest moment ne confruntăm cu un inventar de informaţii fundamentale, pe care va trebui să le revizuieşti toate în lumea ta mentală. Toate, de acum, nu de mâine. Primul şi cel mai esenţial este să înveţi să vezi lumea tridimensional sau dinamic. Pe două axe lumea este statică, în trei are deja un volum sau o evoluţie. Pentru lumea animală sau mintea de maimuţă poţi crede că sunt lucruri duale, bune sau rele. Nicidecât, pe a treia axă ele devin sau sunt în mişcare, se îmbunătăţesc sau se înrăutăţesc, dar pentru mai multă claritate, sunt policrome, nicidecum monocrome, adică sunt normale, se transformă, evoluează.

În această ordine de idei, nimic nu se pierde, nu dispare ci se transformă, în alt domeniu de frecvenţă. Astfel se materializează, fixează, îngheaţă, sau se transformă în putere sau potenţial vital permanent, prin percepţie intensificată, accentuată. Ăsta este şi rostul materiei, să menţină o sugestie în percepţia noastră până o transformăm în ceva superlativ, când dispare sau trecem noi la alte domenii de interes. Gândurile devin stări şi acestea au o inerţie mai mare, seamănă cu obişnuinţele, convingerile, credinţele, sentimentele, pasiunile, şi pentru a avea control asupra lor, se poate numai cu mintea, sau o nouă înţelegere, care să o înlocuiască pe cea anterioară. Dar este necesară o altă repetiţie, mai nouă, mai eficientă, mai valabilă.

Teritoriul sufletesc al reacţiilor funcţionează sub comanda noastră numai când depăşim reactivitatea, prin care suntem predictibili, abordabili şi controlabili, sau interferabili. Ca să învingi reactivitatea sau inerţia, singura metodă pe care o cunosc este reluarea firului mental al propriei existenţe, a celor mai importante evenimente pentru a le vedea într-o lumină a înţelegerii, a acceptării normalităţii lor, altfel o să reacţionăm încontinuu prin atracţie şi respingere reflexă faţă de lucruri sau domenii care sunt doar normale.

Asta pentru a depăşi educaţia sau reflexele pavloviene de atracţie sau respingere. Educaţia sau cultivarea unor cuvinte, concepte din cea mai fragedă perioadă de percepţie a realităţii poate crea reacţii puternice, chiar hilare. Un elefant poate rupe circul în două, dar este legat de mic de un picior, şi lăsat să încerce să vrea să se mişte până face rană, cât se poate de dureroasă, apoi şi la maturitate, este ţinut de o sforicică în arena circului. La fel şi oamenii la alte nivele. Ghici care? Fricile cele mai mari sunt cultivate, şi foarte puţini au curajul să le testeze.

Complementar fondul de putere interioară se cultivă, prin a vedea constant, prin antrenament doar lucrurile utile, la îndemână, plăcute care stârnesc în noi atracţia sau simţăminte armonice, care duc la încredere şi curaj. Totodată această trăire va înlocui atracţia gravitaţională către subiecte supărătoare, respingătoare, care este o tendinţă morbidă, devitalizantă care ţine de conştiinţa de maimuţă, şi atracţia ei... către teamă şi instinct de conservare.

Este un lucru dificil să învingi teama, sau gravitaţia sau senzorialitatea exterioară, dar este posibil. Simularea poate determina stimularea ta. Mentalul sau adevărul este doar afirmaţie, în afara oricărei posibilităţi de a crea negaţii sau respingere. Iluzia binelui şi răului aduce moartea, invariabil. Ca element ajutător, esenţa, adevărul, viaţa şi toate atributele infinităţii există etern şi la orice scară.

Este un lucru dificil să învingi teama, sau gravitaţia sau senzorialitatea exterioară, dar este posibil. Mai ales când ştii că reacţia ta ostilă nu va ajuta fenomenul nedorit sau neplăcut, ci îl va amplifica. Viziunea necunoscătoare asupra unei probleme, boli, suferinţe, lupte, dacă nu are soluţia imediată, amplifică din fondul de energie al atenţiei... fenomenul respectiv. Acum avem 2 probleme sau mai multe, cea observată şi reacţia noastră epuizantă. Aşa că ocupă-te întotdeauna de ceea ce poţi face în prezent, mai bine, nu de respingeri. Este o treabă de maestru să reuşeşti să te focalizezi strict pe aceste obiective.

După ce ai reuşit cât de cât dislocarea energiei reflexe din reacţii faţă de trecut, sau presupuneri despre viitor, prin revederea propriei existenţe şi normalizarea ei, şi prin simplificarea percepţiei tale în timpul sau clipa prezentă, putem spune că eşti în etapa a doua, dezvoltarea percepţiei. Aici are rost relaxarea şi liniştea, în rest este teatru sau prefăcătorie şi nesinceritate faţă de tine. Simularea poate determina stimularea ta în această direcţie, dar tot crează o dihotomie majoră între lumea ta interioară şi cea exterioară. Un hiatus pe care nu ai cu ce să îl umpli decât cu singurătatea sau solitudinea, ceea ce cred că nu îţi doreşti, nici să pari fericit, împăcat numai aşa de poză sau reclamă.

Ca raport de referinţă pentru tine, până ce ochii tăi nu sunt vii ca ai unui copil şi neastâmpărul ca al unei vrăbii încă mai ai de lucru ca să îţi recuperezi vitalitatea şi puterea de a trăi drept, curajos, în picioare. Revino la revizuirea întregii tale vieţi şi la suma tuturor informaţiilor principale despre viaţă şi pune-le din nou sub semnul întrebării şi a normalizării. S-ar putea să îţi fie de folos edificarea asupra a două concepte fundamentale.

1. Universul există doar la nivelul neutronilor, sau mental, restul sunt proiecţii reflexe ale lui, determinate de rotaţie sau de revenirea, ciclică, ritmică asupra unor imagini, idei, cuvinte. Altfel spus ceea ce simţi şi ceea ce vezi sunt tot proiecţii, reflexii efemere, în oglindă.

Sunt expresii cât se poate de concentrate, dar care amintesc numai despre realitate sau adevărul pe care tu îl promovezi mental prin faptul că eşti atent la el, sau îţi determini interesul prin alegere faţă de un subiect anume, sau mai clar, o polaritate a lui. Mentalul sau adevărul este doar afirmaţie, în afara oricărei posibilităţi de a crea negaţii sau respingere, doar amplificare, aşa că ar fi bine să ştii ce vrei întotdeauna, dacă nu te învaţă alţii ce nu vrei şi... distracţie plăcută.

Undeva este o consemnare despre faptul că iluzia binelui şi răului aduce moartea, invariabil. De ce? Pentru că generează reacţia de a fugi de ea. Un fenomen salvator este reîncarnarea, în parametri identici, dar asta te mai las şi pe tine să studiezi că e... subiect de grădiniţă, ca şi extratereştrii şi îngerii.

Dacă tu crezi acum ca ai înţeles ceva, scuză-mă dar eşti un superficial, va trebui să meditezi mult la ideea în care să ştii clar, cum adică spaţiul nu există, dar totuşi io îl simt şi nici simţurile mele nu există? Ca element ajutător, esenţa, adevărul, viaţa şi toate atributele infinităţii există etern şi la orice scară, la infinit, restul sunt reflexii efemere şi se topesc ca gheaţa, sau ca visele, deşi păreau atât de reale. Simţurile tale sunt orientative, mai ales când ajungi să observi şi să percepi în mod limpede şi distinct mintea ta şi influenţa ei asupra experimentului vieţii, până atunci tot impresii la prima vedere sunt.

Dacă timpul există, de ce nu ai un simţ specific pentru el? Personal n-am ajutat pe nimeni niciodată decât ca să îi dau la o parte teama, sau să îi arăt cum suferă pentru presupuneri. Ştiinţa – ramură a metafizicii şi alchimiei, este numită astrologie.

Mai departe despre simţuri:

2. Dacă timpul există de ce nu ai un simţ specific pentru el? de ce când eşti fericit, timpul stă în loc şi nu mai are nici o valoare, poate să dureze o veşnicie, că noi chiar suntem şi mai fericiţi. Timpul există numai când orbecăi în nefericire, în nemulţumire şi aştepţi să se întâmple ceva cu care tu îţi condiţionezi fericirea... naturală. Atunci timpul este usturător.

Pe fond eşti fericit, dacă nu te interesează că în lumea asta majoritatea se învârt vreo 70 de cicluri solare sau 910 cicluri lunare sau ani de-ai lui Adam şi Eva. Putem spune că risipa acestui timp nepreţuit, este dovada cea mai vie că nu îl percepi şi nici nu există. Nu în varianta în care noi îl măsurăm linear.

Este ciclic în sensul că materia, sentimentele, şi gândurile, se repetă la infinit, pe orbite uşor modificate, sedimentând, concepţii sau concepte, numite şi cuvinte creatoare sau cheie, apoi stări de fond ale fiinţei, apoi materii şi chiar „proprietăţi”. Revenim cu ele încarnare de încarnare, ca nişte copii care se învârt în jucăriile din Disneyland. Evenimentele nu trec până nu le uiţi, până nu le ştergi importanţa din mintea ta.

Ca să te convingi vezi ce faci în fiecare zi la ore anumite şi întreabă-te dacă e normal, sau asta ai vrut tu. Sau în fiecare zi de joi sau de miercuri, sau în fiecare anume zi din lună, de exemplu cea de naştere, sau într-o lună anume din fiecare an, revezi ce ai făcut o data la 3 ani, la 7, la 12, la 13... s-ar putea să ai o revelaţie, mai ales dacă intenţionezi asta, clar şi cu răbdare.

Apropo de ce crezi tu că din moment ce luna are un ciclu de 28 de zile, care 28x13=364 cam câte zile are un an, unii au vrut să facă doar 12 luni în calendar, 12 zodii...? altfel ar fi vizibile prea multe coincidenţe, şi omul n-ar mai putea fi în haos, în incertitudine, un mistic, sau un credincios botos, ar putea vedea faptul că timpul stă, că are o calitate, ce se repetă ritmic, ciclic, dar puţin diferit faţă de evenimentul anterior. Ştiind ce urmează, cum să mai ai incertitudini, şi atunci de unde teama, generată de incertitudine, i se mai spune haos, care este foarte necesară ca să ajuţi un om.

Personal n-am ajutat pe nimeni niciodată decât ca să îi dau la o parte teama, sau să îi arăt cum suferă pentru presupuneri şi pentru o minte fixă în lucruri neiertate, neuitate, care prin insistenţă şi le reprogramează prin preocuparea mentală, ca într-un lanţ al slăbiciunii, generând un cerc vicios în jurul lui, şi un carusel înnebunitor, de lucruri care se repetă infernal de mult deşi fizic se luptă din răsputeri să nu se mai întâmple.

Şi soluţia era atât de simplă... „focalizează-te acum pe ce vrei şi uită ce a fost”. În altă ordine de idei, toate elementele şi evenimentele în viaţa ta se repetă ciclic pe doua axe, perceptibile acum cu câtă minte sau atenţie avem. Una este periodicitatea şi alta este dezvoltarea calităţilor care compun aceste fenomene, care le determină, un pas mai sus de la o oscilaţie la alta. Această ştiinţă, ramură a metafizicii şi alchimiei este numită astrologie. Partea deductibilă, mecanică ţine mai mult de cunoaşterea rece a unor tendinţe actuale şi predictibile prin revenire, iar partea de dezvoltare ţine de alchimie, de transformare, de un chiar posibil salt de pe o verigă, sau cuantă, sau undă, sau orbită de energie pe alta, sau chiar transformarea unei materii, sau electron în foton, în lumină şi căldură. Acesta este un salt cuantic ce solicită ceva mai multă cunoaştere şi mai temeinică şi multă empatie şi puterea identificării cu oricine şi orice ţintă.

În esenţă asistenţa metafizică, face prima oară trimitere la un video horoscopeAlchimie - Oferta Horoscop Video sau live horoscopLive Horoscop - Oferta Horoscop Online. Asistenţa metafizică, se poate constitui plecând de la aceste informaţii caracteristice de bază. Oricare din cele două variante video sau live horoscopLive Horoscop - Oferta Horoscop Online sunt eficiente. Urmărind ca pe o hartă personală, punct cu punct doar evoluţia calităţilor tale native, vom putea spune că nu ai o „sinceritate latentă”. Horoscopul natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop este un act foarte temeinic, dincolo de interpretare.

În esenţă asistenţa metafizică, face prima oară trimitere la un video horoscopeAlchimie - Oferta Horoscop Video sau live horoscopLive Horoscop - Oferta Horoscop Online, pentru edificarea limpede asupra unor caracteristici personale precise, date de însumarea calităţilor proprii şi particulare, într-o formă de aranjare unică, a constelaţiilor în cadranul celor 12 spectre sau case, şi apoi a dispunerii planetelor sau distincţiilor personale, poziţionare importantă pentru a vedea în ce domenii şi în ce mod îţi foloseşti puterile vitale caracteristice.

Asistenţa metafizică, se poate constitui plecând de la aceste informaţii caracteristice de bază. Oricare din cele două variante video sau live horoscopLive Horoscop - Oferta Horoscop Online sunt eficiente, prima având suport filmat şi înregistrat, caz în care poţi să revii asupra lui, ca şi asupra acestui text. Varianta a doua fiind pe chat, depinde de tine să o înregistrezi, şi solicită cât de cât un suport tehnic mai complex din partea ta, mai mult decît un dvd player, tv, sau pc.

Sunt sigur că anumite domenii mai trebuie să le dezvolţi ca să nu te frâneze prea tare, de aceea la prima variantă ai un bonus, full option, 10 din 52 discursuri tv, despre; voinţă sau energie, imaginaţie sau creaţie, graţie sau adaptare, ieşirea din inerţie sau karmă, putere sau plăcere, conştientizare sau intervenţie, artă şi relaţii şamd. sunt viziuni tridimensionale asupra cauzelor şi efectelor acestor procese existenţiale care sunt de fapt suma calităţilor umane.

Astfel aceste emisiuni doar îţi reorientează atenţia, dar puterea sau energia unui salt cuantic pentru manifestarea măiestriei într-un domeniu ca voinţa, arta, sau calmul, o extragi prin focalizare constantă, antrenament, ceea ce orientativ se poate realiza fixând atenţia doar pe un singur spectru al astrogramei natale sau horoscopului natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop, lucru destul de solicitant şi pentru mine şi pentru tine care va trebui să urmăreşti evoluţia acelui aspect independent şi fără reacţii. Cultivi sau disciplinezi o facultate în fond.

Urmărind ca pe o hartă personală, punct cu punct doar evoluţia calităţilor tale native, şi cele motrice şi cele „latente”, vom putea spune că nu ai o „sinceritate latentă” sau „bună dispoziţie – bunăstare latentă” ci deja manifestată. Să nu crezi că acestea nu sunt calităţi necesare sau fundamental vitale. Fără prima, mintea va fi mereu o varză, haotică, lipsită de putere, iar fără a doua, mintea e poezie pe hârtie... sau teorie, filosofie în loc de alifie.

În mai puţin de 10 paşi majori ar trebui să ajungi lumina interioară asupra tuturor lucrurilor. de aici libertatea faţă de impresiile de dependenţa inspirate de lume. Deja de aici nu mai ai idei fixe, blocaje mentale pe idei nefondate ci doar dovezi pertinente şi permanente. Când nu mai ai greutăţi şi frâne, putem spune că zbori sau te înalţi...asta fiind o treabă de maestru, când acel ceva adormit sau beat din tine, este treaz... mai departe, este deja treaba ta ce mai urmează.

Vezi ce înseamnă un horoscop natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop, un act foarte temeinic, dincolo de interpretare, dincolo de generalităţi, dincolo de răsfoieli în ziare, sau ghicitori TV. Este o viziune cel puţin tridimensională a ta, în care nu mai întâlneşti destine întâmplătoare, calităţi bune şi nebune, nici măcar viitor, ci un timp staţionar, în care poţi reveni oricând asupra propriilor fapte, pentru că are rost să le înţelegi şi vezi cauza care este numai în mintea ta, niciodată la nivelul electronilor, şi prin revenire să refaci mereu mai eficient tot ceea ce eşti.

Simplificat vei deveni designerul vieţii tale. Asta eşti şi acum, dar e una să fii conştient şi apt pentru aceasta şi alta să te uiţi la viaţa ta ca la un film în care nu poţi interveni, când de fapt poţi dacă te interesează. De aici scrii singur scenariul vieţii tale, şi regia şi montajul. În linii mari vei descoperi că pe masură ce prin cunoaştere, te aliezi cu infinitatea şi corespondentele ei din regnurile paralele nouă, inferioare şi superioare, ea îţi va vorbi prin fel şi fel de evenimente şi coincidenţe, aparent întâmplătoare, sau coincidente mult prea simetrice.

Aceste coincidenţe se mai numesc sincronicităţi, care duc toate la împlinirea realităţii personale, a destinului care trebuie raportat la alegerea şi orientările tale, în rest e treaba infinităţii, să amplifice să înzecească paşii pe care îi faci şi efectul eforturilor tale. Nici măcar curaj nu îţi trebuie, ci doar să nu mă crezi pe cuvânt pe mine şi pe nimeni, ci să verifici tot pe cont propriu. Orice ajutor devine dependenţă... şi nu asta vrei... mai sigur este să fii liber, şi fii ca atare, acum.

...asta îţi şi doresc... simte-te liber... să fii sincer...
Stephan

 

Filmul recomandat: What the Bleep!?