eAlchimie - programări consultaţii:
• tel 0742-332035
Formular de contact
blog


eAlchimie | Ofertă Blitz Alchimie - elemente consultative în câteva pagini

În cele 4 pagini se pot spune câteva aspecte esențiale și diverse metode prin care se poate descoperi mulţumirea. Pot fi recomandate anumite sugestii dincolo de logică sau de nivelul înţelegerii cotidiene, care pot determina, prin persisitenţă, stimularea subconştientă în direcţia dorită. Universul este o continuă afirmaţie.
 
eAlchimie - Blitz Alchimie

Alchimia vizează o transformare, şi blitz-ul o încărcare şi descărcare rapidă de... lumină. În cele 4 pagini se pot spune câteva aspecte esențiale și diverse metode prin care poate descoperi mulţumirea. Pot fi recomandate anumite sugestii dincolo de logică sau de nivelul înţelegerii cotidiene. Toate au un mesaj clar, direct către „subconştient” sau... „supraconştiinţă”.

Alchimia vizează o transformare, şi blitz-ul o încărcare şi descărcare rapidă de... lumină, sau rezultate intenţionate. Astfel pentru a ilumina o fiinţă în sensul metaforic, este nevoie de destulă vreme, dar i se poate servi o pildă de mestecat pentru acea vreme şi cândva... o va înţelege şi aplica, adică se va „ilumina”, cu ce făcea pilda referire la el.

Sunt parabole, maxime, sau aforisme, care au un tâlc sau ceva subtil, care se deduce numai când citeşti printre rânduri. Acestea pot răspunde la câte o întrebare, sau pot determina sensul unei transformări. Unui nemulţumit i-aş spune de exemplu: înainte de orice cunoaştere sau înţelegere, caută întâi mulţumirea, recunoştinţa şi poate aş completa că... viaţa aşa cum este, chiar de neînţeles, merită trăită, şi chiar merită mai multă atenţie.

Dincolo de aceasta, în cele 4 pagini se pot spune câteva aspecte esențiale și diverse metode prin care se poate descoperi mulţumirea şi unde anume se poate privi mai intens, şi mai ales cui să se adreseze recunoştinţa, o adresă greu de ghicit, când nu vrei să o vezi. Oare tu te ajuţi pe tine in viaţă, vrei asta, ştii pe cineva care a făcut mai mult, fapte?

În plus, pot fi recomandate anumite sugestii dincolo de logică sau de nivelul înţelegerii cotidiene, care pot determina, prin persisitenţă, stimularea subconştientă în direcţia dorită. Fireşte în 4 pagini „nu este nevoie” de nici o explicaţie. Pur şi simplu doar recomandări, care pot să nu sune logic, pentru că nu sunt adresate conştientului. Nici „Revulsin” nu prea sună logic, dar ca sugestie merge bine. Atât mentolează sau răcoreşte pielea, după ce te ungi cu el, că te poţi duce să joci fotbal, iarna, în pantaloni scurţi.

Sunt fel şi fel de „alifii” sau sugestii, care mai de care mai puternice, care în alchimie ţin de culoare, de numere, de simboluri, de obiecte anume, locuri şi momente care au o anume încărcătură de „putere”, asupra fiinţei şi în special asupra minţii sale, influenţând întâi percepţia şi apoi rezultatele. În istorie întâlnim, fel şi fel de ritualuri, ceaiuri, cristale, amulete, cruciuliţe şi iconiţe sfinţite, cărţulii făcătoare de „minuni”, obiecte magice...etc. Toate au un mesaj clar, direct către „subconştient” sau... „supraconştiinţă”.

E de ajuns să asculţi, să ai încredere, aşa, pe cuvânt, cum ai făcut şi până acum. Într-un fel şi la psiholog îţi recomandă să repeţi nişte „afirmaţii vindecătoare”. Universul este o continuă afirmaţie. cine vrea, poate comanda o „intervenţie prin alchimie”.

Pentru asta trebuie întâi să fii un om care, nu te prea interesează nimic de genul;„de ce?” şi „cum?”, nici „când?”. E de ajuns să asculţi, să ai încredere, aşa, pe cuvânt, cum ai făcut şi pâna acum şi de aici este doar treaba mea cum şi ce îţi recomand, şi mai departe, să te ţii cât de cât de aceste recomandări. Într-un fel şi la psiholog îţi recomandă să repeţi nişte „afirmaţii vindecătoare”, pentru a linişti sau stimula subconştientul, prin aprecieri duse uşor către, zona unei exagerări pozitive.... care se mai şi întâmplă, de regulă.

Normal, doar Universul este o continuă afirmaţie. Are nevoie doar de un model, de un simbol, de o bucată de hârtie, pe care tu să hotărăşti clar şi limpede, ce vrei, în cel mai relaxat mod cu putinţă, şi apoi să îţi reciteşti zilnic acel aspect, scris chiar de mânuţa ta. Sunt atât de multe sugestii, încât aş putea spune că, viaţa este plină de aşa ceva şi treaba mea este, să le pun într-o ordine, pe cele care deja le consumi, sau să le recomand pe cele care, ai mai multă nevoie de ele. Totul a fost întâi o idee, o sugestie, care concentrează.

Insist, cele fizice, ţin de vizualizare, de o formă de inspiraţie, de aluzionarea minţii în anumite direcţii, cum sunt sporturile şi curele pentru slăbire. Nu prea are legatură zmeura cu prefectura, dar dacă pentru aşa ceva faci un efort, acolo se va simţi efectul penitenţei tale, care imrpesionează cât se poate de intens „subconştientul”, eliberând rezultatul dorit.

Ca ultimă completare, aceste aspecte pentru un cunoscător, care priveşte lumea şi viaţa, la cu totul altă scară sau dimensiune, toate au şi sens şi logică, însă pentru mai multe edificări... cine vrea, poate comanda o „intervenţie prin alchimie” care este prezentată la unul din punctele anterioare.

Acest serviciu este realizat pentru a răspunde unui numar de solicitări ieftine dar nepretenţioase, simplificate. Consultația este trimisă prin mail în cadrul a patru pagini de document A4. Pentru aceasta, există adresa electronică de contact[at]ealchmie[dot]ro, unde faci dovada achitării a 50 ron în contul 4247 3220 1447 2891 deschis la Raiffesen Bank, Cod IBAN RO85 RZBR 0000 0600 0806 6062. Este suficient codul de operaţiune, data achitării şi banca de unde s-a făcut depunerea.

Veți primi un e-mail la adresa indicată de dvs, în maxim 48 de ore de la data anunţării codului de operaţiune. Este un serviciu disponibil pentru chestiuni care solicită o edificare, urgentă dar simplificată, ieftină, nu neapărat logică, prin explicatii, dar inteligibilă şi folositoare totodată.

Până atunci succes şi pe curând...