eAlchimie - programări consultaţii:
• tel 0742-332035
Formular de contact
blog


Ciubuc! Pleaşcă! Ieftin! Cel mai ieftin horoscop, cărţi, cafea, tarot, bobi...

Poţi şi vei face orice ca să fii fericit. Din alchimie, derivă cunoaşterea metafizică, şi implicit astrologia. Aici, în acest site, ai soluţii pentru zeci, sute şi mii de situaţii, gratis, doar să le citeşti. Cunoaşterea gratuită, fără efort, sau experienţă, nu a ajutat niciodată, pe nimeni.
 
eAlchimie - Ciubuc Pleaşcă Ieftin

Cel mai ieftin horoscop – cumpără nişte ziare. Mai mult, vezi pe la televizor, sunt şi unii care chiar văd bine, câte un tranzit de-a lui Jupiter. Poţi să mergi şi la ghicitoare, în cărţi, în cafea, în tarot, în bobi... Poţi şi vei face orice ca să fii fericit. Din alchimie, derivă cunoaşterea metafizică, şi implicit astrologia. Influenţe există, energii de culori diferite există. Întâi mintea crede că e „normal” şi apoi se „întâmplă”.

Pentru aşa ceva, cel mai ieftin horoscop, îţi pot recomanda sincer să cumperi nişte ziare. Poate găseşti şi mai vechi, aruncate. Important este să îţi placă ce scrie acolo, şi vezi tu dacă îţi foloseşte la ceva. Dacă mai şi crezi în ele, se rezolvă, clientul e mulţumit. Poate aşa se mai întâmplă câte ceva, la care tu visezi. E chiar posibil.

Mai mult, vezi pe la televizor, sunt şi unii care chiar văd bine, câte un tranzit de-a lui Jupiter, alţii care te învaţă de ce să te fereşti ca să ai de ce anume să dai, şi sunt chiar posturi de televiziune esoterice, care pentru bani buni, aceeaşi ca şi aici, vezi tu ce afli.

Poţi să mergi şi la ghicitoare, în cărţi, în cafea, în tarot, în bobi, unii au destul de multă intuiţie şi te mai nimeresc. Alţii fac sincer şi cinstit de fac, chiar din toată inima. Şi ei la fel, nimeresc anumite aspecte în conştiinţa ta, chiar trezesc puţin lumina în tine. Repet numai unii. Pădurea e mare şi sunt şi copaci valabili sau viguroşi în ea, nu toţi.

Şi eu am început de mic, prin „ghicit” în cărţi, apoi citit semnele din cafea, apoi citit în palmă, apoi caracterul după variaţiile formelor feţei, apoi în cristale, cu pendulul. Nici una nu dădea prea multe date despre viitor, dar o grămadă despre caracterul care crea viitorul. Şi aşa am ajuns la cultivare de „remedii”, soluţii pentru caracter şi pentru sănătate şi am încercat, arte marţiale, sporturi rare, alimentaţie naturală, jurnalul personal, religiile şi cam tot ce este pe piaţa românească. Şi este destul de stufoasă.

Ulterior am descoperit, metafizica, astrologia. Pe primul horoscop am dat tot şomajul. Mi-a părut foarte bine şi deloc rău, pentru că am realizat, încă o dată, de unde începe şi unde se termină, adevărul, din fiecare din noi, şi a devenit simplu, o pasiune deşi nu e tot ce fac. Şi planetele au influenţele lor, limitate în faţa unui caracter tare, în faţa unui om cu mintea educată, mai dură ca betonul şi ca diamantul şi mai flexibilă ca aerul în acelaşi timp.

Dar, un caracter tare sau o minte adevărată, are preţ, sinceritatea şi aceasta implică să nu te mai îmbeţi, cu apă rece şi nici un fel de iluzii, promisiuni, nici despre viitor, nici că te judecă cineva, sau te răsplăteşte după merite. Ca să aflu acest ultim adevăr, „am muşcat-o la sânge”, până mi-au dat lacrimile şi din palme, şi de pe frunte. Nu-ţi are nimeni treaba, dacă nu ţi-o rezolvi singur, cum poţi, sau cum te duce mintea şi sufletul.

Astfel, ultima concluzie în vigoare şi azi, este că: poţi şi vei face orice ca să fii fericit, cu atât mai mult cu cât, în modul în care îi afectezi pe alţii, sunt şi ei fericiţi. Chiar fără să vrei, existenţa ta are un efect asupra lumii şi vrei nu vrei, trebuie să faci cumva, să se aleagă şi ei cu ceva din fericirea ta. Că doar de aia trăim împreună, şi chiar e simplu.

Mai târziu am descoperit că din alchimie, derivă cunoaşterea metafizică, şi implicit astrologia şi de fapt ... aşa am putut să intitulez ce fac, observând că mă ocup de acelaşi lucru, de evoluţie, de soluţii la situaţii, nu de „vinovaţi” sau influenţe, irelevante. Mă ocup de sensul lor, a tuturor experienţelor, prin care „trecem!?”. Că doar, toate au un rost şi o logică, în universul ăsta, şi natura nu face nici cel mai mic lucru, fără sens, deşi aparenţele... pot crea impresii, de nesemnificativ, întâmplare, coincidenţă, noroc...

Aşa ceva, ca ocaziile şi norocul...şi reciproca lui, s-au dus de mult, o dată cu iluziile şi impresiile că „o zi senină, o sa vină... peste un an lumină”...sau „asta din cauza lui ailaltă”. Cred că norocul, ocaziile ţi le construieşti, şi când nu vrei să vezi asta, devii un mare mincinos, şi te minţi cu ghinionul, cu soarta, cu lumea rea, cu justificări la kg.

Dacă totuşi vrei ceva de pleaşcă, sau vreun ciubuc, poate găseşti la vreo bibliotecă, sau vreun prieten, ceva cărţi de astrologie. Unele sunt şi bune de învăţat, nu de memorat, şi cu cât citeşti mai multe ai să vezi că şi astrologia are în mare parte tot mistici, care mai cred în cine ştie ce influenţe, şi au făcut din ea tot o religie, fără explicaţii... „asta e din cauza lui Jupiter in Fecioară”, nu din cauza caracterului tău.

De aceea cu tot respectul, pe care îl am pentru conştiinţa ta, îţi recomand să citeşti, cât mai multe astfel de cărţi, comparativ, ca să înţelegi că influenţe există, energii de culori diferite există. Planetele polarizează astfel de influenţe ritmic, dar caracterul sau mintea unui om, doar dacă vrea şi ştie aceste influenţe, le poate amplifica sau reduce la minim. Mintea ta te influenţează, de fapt restul sunt impresii, în orice situaţie, caz şi persoană. Întâi mintea crede că e „normal” şi apoi se „întâmplă”.

Aici, în acest site, ai soluţii pentru zeci, sute şi mii de situaţii, gratis, doar să le citeşti. Cunoaşterea gratuită, fără efort, sau experienţă, nu a ajutat niciodată, pe nimeni. Dacă vrei să faci ceva mai bun, mai normal decât este deja, ai tot sprijinul din Univers, altfel eşti pe cont propriu...

Poţi să consulţi novici care studiază astrologia, şi ca şi mine, care am făcut-o prieteneşte până am prins experienţa, poate ai noroc şi o face şi altul cu tine. Şi aici, în acest site, ai soluţii pentru zeci, sute şi mii de situaţii, gratis, doar să le citeşti. E un manual de astrologie şi alchimie la liber. Altfel este plin netul şi de oameni care mai fac, fel şi fel de horoscoape, de nici nu îţi imaginezi, câte feluri se pot „produce”.

O parte din acei autori poate m-ar condamna pentru gratuităţi, că şi ei „muncesc” cinstit. N-au de ce, pentru că şi clienţii sunt pe rezonanţe, şi numai cine citeşte, primeşte, şi tot degeaba, că mai trebuie să aplice, ca să înţeleagă, şi tot degeaba, că numai unuia nu-i foloseşte. Cunoaşterea gratuită, fără efort, sau experienţă, nu a ajutat niciodată, pe nimeni. Gratuităţile sunt doar impresii de prim moment, aşa ceva nu are cum să „existe”. Încearcă să mă contrazici şi fă pe „creştinul”, totul gratuit, să văd cât rezişti să exişti.

Despre calitatea şi utilitatea produselor de pe piaţă, din media, de pe intern e.t. rămâne să te convingi tu, dar un lucru este sigur, un om care îşi dă şi viaţa ca să ajungă la calitate, prin a fi atent nonstop la o treabă, 24 cu 24 de ore, zilnic, chiar silnic uneori, ştie că merită un preţ real, pentru ce oferă. De aceea despre calitatea şi eficienţa a ceea ce ofer sunt convins, încât cu mâna pe inimă pot spune că practic preţuri încurajatoare. După vizionare, toţi, clienţii au spus aşa ceva... ultimul de care îmi amintesc: (este mult mai mult, decât mă aşteptam)!

Şi când am început site-ul ăsta, am crezut că uite aşa, baţi din palme şi îl faci, sau din degete. Ei, ce miraculos ar fi şi pentru mine să fie aşa. Dar numai „io” ştiu câte nopţi nu am dormit, şi câte zile m-am înfometat intenţionat, ca să mă ţin de treabă şi... la ce „forţe subtile infernale”, a trebuit să „mă” „opun”, să pot, să îl aduc, la liman, cât de cât.

Adică, am lăsat forţele universale, să facă ce ştiu şi nu am mai văzut situaţia personal, dar am subînţeles că e ceva foarte, foarte puternic în joc. Şi îmi plac jocurile, toate, indiferent de forţa lor. Nu mă impresionează, de când mi-am învăţat lecţia lor, simplă şi impersonală. Dacă vrei să faci ceva mai bun, mai normal decât este deja, ai tot sprijinul din Univers, altfel eşti pe cont propriu...

Forţele universale, pot fi chiar întruchipări, de persoane, de regnuri, de civilizaţii paralele, sau chiar fiinţe cunoscute ţie. Dar nu pot fi discreţionate, numai aşa ca să leşini tu sau să cazi pe spate. Şi toate au fost posibile, pentru ca tu să poţi citi, „la liber”, oricât despre cam orice, te-ar putea interesa, şi ţi-ar fi de folos în mod esenţial. Sau probabil, pentru că nu ne, sau nu îmi pasă de tine, sau cine mai ştie...

Mai vedem noi, poate măcar tu... Io sunt, mulţumit deplin de creaţia aceasta!!!

P.S. M-am tot gândit că pentru a fi normal, nu doar bun, aş putea să îmi aduc singur un reproş. Am şi găsit, acelaşi, cam de multă vreme: umorul. Este un anestezic, desăvârşit. Este ca o umbrelă care nu îndepărtează ploaia, dar te ajută să treci prin ea relaxat. E un ştergător de parbriz care nu o opreşte, dar măreşte vizibilitatea.

În principal nu folosesc anestezic, pentru că prea multă anestezie, duce la beţie, şi io chiar vreau să „vezi”, ce fac, şi ce faci, să ştii, mai departe, să înţelegi, cât poţi, să îţi aminteşti, şi să mergi, şi singur. Nu-mi plac oamenii dependenţi de mine, deloc. Aşa că, pentru că nu vreau să te învăţ slab, firav, e mai recomandat să treci, printr-un proces de transformare, rece, sec. Poţi să spui că-s un chirurg, mai bine sadic, decât plastician.

Tot ce pot face, e să am compasiune, dar cine vrea, se ţine tare, cine nu, aşteaptă până voi scrie al doilea volum, la prima carte, şi are acolo accesibil pentru tot poporul, satira şi umorul, despre cele mai subtile sau „sfinte”, sau „t(r)ainice”lucruri cu putinţă. Dar pentru asta îmi trebuie şi mie anestezic, adică am condiţionările mele, ca să fiu corect în ochii mei, exemplar, impecabil. Atunci simt umorul, în orice direcţie, cu oricine.

Până atunci, un sec şi rece: „pe cu rând”!!!, ... şi dacă pui apă, sau gheaţă, iese şpriţ...