eAlchimie - programări consultaţii:
• tel 0742-332035
Formular de contact
blog


eAlchimie | Oferta Consultanţă în Afaceri

Convenţiile financiare antrenează resurse (umane), servicii, materii prime, produse şi „proprietăţi” Oferta ta întotdeauna ar trebui să aibă chestiuni simple sau ultra-simplificate, la îndemâna oricui şi o altă variantă, pentru cei care vor mai mult sau tot. Banii sunt totuşi un joc social, o cârjă, o pârghie de manipulare care face funcţional un teatru de păpuşi.
 
eAlchimie - Consiliere în relaţii

Să vedem ce e cu resursele acestea care constituie piaţa sau valorile. Autocraţia a fost şi va fi mereu baza pentru că e naturală. Adevăratele resurse ţin de calitatea fiinţelor şi cât de bine sunt dezvoltate ele. Pregătirea calităţii pare un proces finit prin şcolarizare. Munca devine joacă sau pasiune personală.

Serios subiect, vital chiar, într-o lume constituită pe valori relative, convenţionale, monetare. Trebuie să ştii multă matematică şi să fii foarte ager la calcule. Asta pe un fond în care aceste convenţii financiare, antrenează resurse (umane) servicii, materii prime, produse şi „proprietăţi”.

Mai clar hai să vedem ce e cu resursele acestea care constituie piaţa sau valorile din ea. În mare parte resursele sunt confundate cu ceea ce natura sau energia universală ne oferă gratuit sau la discreţie, şi unii alţii au devenit proprietari cine ştie cum pe acestea şi apoi le administrează cu porţia societăţii. La fel e şi cu pământurile, imobilele, etc. cel puţin în democraţie care ar trebui să fie puterea poporului… dar, autocraţia a fost şi va fi mereu baza pentru că e naturală.

Neoficial cea mai mare valoare o are fiinţa umană sau angajarea acestor fiinţe care nu pot pierde vremea, căci trebuie să trăiască autonom cumva. Faptul că supravieţuim, este totuşi dovada că facem o afacere, că producem cumva ce şi cât consumăm sau… câţiva chiar mai mult. În cea mai mare parte totuşi nu vorbim de autonomie, sau libertate financiară.

Astfel adevăratele resurse ţin de calitatea acestor fiinţe şi cât de bine sunt dezvoltate ele, cât de specialiste sau universal pregătite, şi multe alte calităţi, cotate dar neremunerate. Aceste calităţi cresc valoarea sau preţul unui timp acordat din viaţă, De multe ori dincolo de un program fix, majoritatea oamenilor, nici nu prea ştiu cum altfel să îşi umple timpul, deşi pare cea mai mare valoare, mai ales când ne rămâne puţin. Totuşi plecăm cu valori egale. Toţi avem 24 cu 24 zilnic, din care vindem câtva, şi nu vindem timpul cât atenţia acordată, care atenţie – egal – energie vitală.

Pregătirea calităţii pare un proces finit prin şcolarizare, înainte de vânzare sau angajarea în fel şi fel de servicii care în timp sunt din ce în ce mai cotate, prin acumularea realei pregătiri care este experienţa certificată de recomandări. Timpul rămas pentru alte pregătiri, preocupări sau pasiuni devine…relativ puţin. Şi cel necesar pentru a dezvolta cumva, ceva, care să ducă în direcţia realizării unei activităţi independente, care ne place. În acest moment munca devine joacă sau pasiune personală, când investiţia de sine nu mai este gradată, măsurată şi nevoia de a te implica, din ce în ce mai mult şi mai tare, creşte şi… o dată cu ea calitatea şi rezultatele.

Unii cumpără ce e mai bun, alţii ce este mai ieftin. Pe tine te interesează să pleci de acolo de unde eşti, pentru că în fapt eficienţa înseamnă afacere. există posibilitatea unui horoscop natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop pentru a consulta suma tuturor elementelor dezvoltate sau potenţiale ale tale. În horoscopul financiarHoroscopul Financiar - Oferta Consultanţă în Afaceri, este expus un mod personalizat sau adaptat la fiecare. Astrograma personală evidenţiază suma calităţilor personale.

Abia în acest moment putem vorbi de afaceri personale, sau iniţiativă individuală, funcţională. În acest fel reuşeşti să devii bun sau cel mai bun de pe piaţă şi obţii prin aceasta un monopol de calitate, cum are de exemplu orice firmă producătoare de tehnologie în momentul actual. Unii cumpără ce e mai bun, alţii ce este mai ieftin, creând două categorii de beneficiari.

Astfel oferta ta întotdeauna ar trebui să aibă chestiuni simple sau ultra-simplificate, la îndemâna oricui şi o altă variantă, pentru cei care vor mai mult sau tot. Din punct de vedere practic, ambele oferte sunt egale, şi de partea producătorului şi a beneficiarului. Una aduce venituri multe şi mărunte şi alta mari şi tari, dar puţine, căci sunt creaţii artistice şi mai puţini sunt cei care înţeleg şi îşi pot permite capodopere de artă, în orice direcţie.

Ăsta este un fond al sistemului uman în care ne referim la valori şi a sistemului financiar care are şi el regulile şi subtilităţile lui necesare pentru a lucra cu ele. Însă, în definitiv, pe noi sau pe tine te interesează să pleci de acolo de unde eşti şi cel mai simplu ar fi să plecăm de la zero sau de la o valoare arbitrară neutră, pentru că în fapt eficienţa înseamnă afacere. Valoarea este arta şi înseamnă calitatea a ceea ce eşti, oferi şi primeşti, iar cantitatea este dată de nivelul de simplitate şi utilitate, sau de multiplicare a ceea ce poţi oferi.

Aceste aspecte sau calităţi; eficienţa, arta şi iniţiativa se nasc şi se dezvoltă o dată cu tine, sunt una cu tine şi niciodată nu stau, decât în aparenţă. Starea sau impresia de status quo este cea mai mare iluzie sau aparenţă. În Univers totul este dinamic se schimbă, se transformă. De aceea este de preferat să ai iniţiativa, sau curajul de a încerca să urci din ce în ce mai sus şi să oferi din ce în ce mai mult şi mai bine, pentru că la început afacerea e ca un copil, nu ştii prea bine ce o să iasă din ea, dar fiind al tău merită să ai încredere în el, deşi pare foarte firav şi vulnerabil, şi se maturizează în ceva vreme.

În acest sens există posibilitatea unui horoscop natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop pentru a consulta suma tuturor elementelor dezvoltate sau potenţiale ale tale şi în dimensiunea horoscopului financiar, este expus un mod personalizat sau adaptat la fiecare, prin care se poate ajunge la un schimb de valori cu sistemul social, zonele şi componentele lui. Horoscopul natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop sau astrograma personală nu este doar o evaluare de rutină cât o confirmare ci evidenţiază suma acestor calităţi personale, nivelul lor de intensitate sau de dezvoltare şi modul în care pot fi potenţate, antrenate, pentru a fi mai eficiente.

Aceste moduri de stimulare a potenţialului interior, date de horoscopul financiarHoroscopul Financiar - Oferta Consultanţă în Afaceri sunt descifrabile în astrograma personală. În astrograma personală avem poziţionarea sursei de energie. Horoscopul relaţional îţi arată modul în care faci ca afacerile tale să fie stabile. Banii sunt un joc social, o pârghie de manipulare.

Aceste moduri de stimulare a potenţialului interior, date de horoscopul financiarHoroscopul Financiar - Oferta Consultanţă în Afaceri sunt descifrabile în astrograma personală, de exemplu, prin poziţia lui Venus care evidenţiază lucrurile pe care tu le faci la modul artistic, pentru care depui efort cu plăcere, în care pui suflet şi pentru care faci o pasiune. Acestea sunt principalele elemente care iţi vor aduce bani, apreciere, prieteni şi orice alte valori ai nevoie şi de fapt la îndemână, nicidecum ceea ce spun unii alţii. Părerile generale chiar şi academice, despre carieră sau bogăţie sunt false pentru că nu funcţionează. Ia întreabă-te acum din ce ai câştigat cei mai mulţi bani deodată, ce apreciază lumea mai mult la tine şi… chiar crezi că munca este principalul mod de a produce…? Unii te-ar întreba: dacă munceşti când mai ai timp să faci bani şi când să te distrezi? Deci, cine spune că a câştigat bani din muncă, ori îi „beat”, ori minte sau nu are minte.

Acestea două trei lucruri una sunt şi funcţionează eficient împreună, respectiv tot în astrograma personală avem poziţionarea sursei de energie a lui Venus, respectiv Taurul şi modul în care este ea investită, respectiv casa a 2a. Prima arată unde ai experienţă şi îndemânare reflexă, subconştientă şi unde munceşti cel mai mult iar a doua arată ce şi cum dezvolţi ca acumulări şi investiţii, chiar şi modul în care te poţi folosi mai bine de ele, sau ce anume din caracterul tău te obstrucţionează sau te ajută în realizarea unui potenţial major sau a libertăţii financiare, ce anume este echivalent cu banii sau pe ce anume cheltui cu gândul că e o investiţie bună pentru tine.

Pentru ca bunăstarea şi banii să aibă un sens, ajungem la un punct în care dezvoltăm relaţii şi mă refer la cea mai matură, parteneriatul şi în cuplu şi în afaceri. Ajungem tot la Venus care arată şi în horoscopul relaţionalHoroscopul Relaţional - Oferta Consiliere Relaţii, modul în care faci ca afacerile tale să fie stabile. Cum sau pe ce criterii cultivi relaţiile şi care sunt pretenţiile tale la acest nivel, ce anume te satisface şi este o condiţie sinequanon pentru a iniţia sau stabili apropierea, înjumătăţirea sau dublarea, care este al doilea grad de economie cea bazată pe resurse şi prietenie, care este pe cât de simplă, de naturală, pe atât de complexă şi elevată ca putere, ea fiind de fapt baza care susţine toate afacerile lumii şi istoriei.

Îndrăznesc să cred că în viitor banii vor dispare, pentru că sunt o invenţie pornită acum vreo 2600 de ani. Mai greu a fost până s-a globalizat acceptarea acestui sistem convenţional de valori. Banii sunt totuşi un joc social, o cârjă, o pârghie de manipulare care face funcţional un teatru de păpuşi, pe fel şi fel de scene mediatice sau politice, administrative, având un flux şi un reflux atât de previzibil, mai ales cunoscând interesele şi psihologia câtorva regizori din vârful piramidei, care dispun de aceste fonduri şi care îi poţi număra pe degete. Jocul este simplu, de exemplu jocul de-a ţara sau naţiunea. Pe o parte sunt distribuite salarii şi pe de alta se fixează în raport de astea preţurile la consumabilele de monopol, curent, apă, gaz, străzi, transporturi, combustibil şi ţigări. Ca într-o balanţă intrările trebuie să fie egale cu ieşirile şi aşa se fixează noi preţuri. Nici nu trebuie să fii mare berbec să ai cine ştie ce cap să înţelegi lucrurile astea.

Astrograma financiară ţinteşte şi sursa fondurilor personale. Cel mai eficient pentru tine, pentru bunăstarea şi evoluţia ta generală este să îţi comanzi o consultanţă în afacerieAlchimie - Oferta Consultanţă în Afaceri. Sunt informaţii vitale ca banii sau alte valori, pe care le poţi afla într-un horoscop profesional. O consultaţie în afaceri îţi arată foarte limpede de unde poţi porni lucrurile şi apoi cum să conduci.

Dar deja de aici avem altă latură a astrogramei financiare care ţinteşte sursa fondurilor personale, Luna, Racul, Casa a IV-a. Principiile personale ale bunei dispoziţii care duce la bunăstare, a acumulării şi administrarii sunt date de Jupiter şi corespondentele lui. Modul de negociere şi felul în care ştii să prezinţi, să argumentezi şi să ieşi în câştig este indicat de Mercur şi corespondenţii lui, felul în care ai iniţiativă, şi lucrurile pentru care eşti dispus să te lupţi sunt date de Marte şi aşa mai departe, dar nu mi-am propus să te învăţ astrologie. Pentru cine vrea, fac separat cursuri de alchimie şi astrologieeAlchimie - Oferta cursuri de alchimie şi astrologie .

Cel mai eficient pentru tine, bună dispoziţia, bunăstarea, evoluţia ta generală este să îţi comanzi o consultanţă în afacerieAlchimie - Oferta Consultanţă în Afaceri în acest site, indiferent de nivelul la care te situezi, fiind loc de mai departe. Cu un astfel de horoscop financiar, poţi chiar să iţi binecuvântezi un prieten care crezi că… ai vrea să se descurce mai bine. Mi se pare un cadou rezonabil util oricui, cât se poate de competent, care nu se referă doar la „oportunităţi de afaceri” la tranzite peste câţiva ani, la câştiguri la loto, sau moşteniri şi noroc. Personal nu cred în aşa ceva. Ocaziile şi oportunităţile ţi le mai şi creezi şi nu este nici un noroc să-şi piardă cineva portofelul, să moară unu, vre-un neam (prost) ca să am io ce cheltui. Ăsta îi curat handicap.

Sunt informaţii vitale ca banii sau alte valori, pe care le poţi afla într-un horoscop profesional, informaţia fiind cea mai scumpă „marfă” şi nu e vorba de sugestie sau numai de sugestie, sunt lucruri care s-au confirmat deja în experienţa şi existenţa ta. Informaţiile de multe ori sunt ca lumina. Pe întuneric calci numai în străchini şi pe lumină te mişti cu viteza luminii, când îţi este limpede cine eşti, ce valoare ai, ce îţi place, ce poţi şi ce ai de făcut, când ştii cu cine să te asociezi, cum să îţi prezinţi oferta, persoana şi serviciile, o tonă de „taine” care ţin de atenţie şi de lipsa de orgoliu care nu-ţi dă voie să te priveşti, şi de aici bezna şi impresia de întâmplare.

Io n-am cum să fiu subiectiv, în ceea ce te priveşte şi am şi avantajul de a privi lucrurile la o cu totul altă scară, în care este vizibil ce anume influenţează şi ce anume contează. Restul este doar părerologie publică gratuită. Şi pentru mai multă claritate, o consultaţie în afaceri, nu-ţi va da bani, nici nu-ţi va face cariera la picioare, nici nu te gâdilă în orgoliu ca să fii fericit, nici nu te justifică de ce nu ai făcut, sau ai făcut numai atât pentru tine, dar îţi arată foarte limpede, orientativ de unde poţi porni lucrurile şi apoi cum să conduci şi în ce direcţii ai aptitudini să mergi, restul este treaba ta şi mulţumirea îţi aparţine.

…îţi doresc de pe acum să fii mulţumit şi să te simţi împlinit…
Stephan

 

Filmul recomandat: The Secret