eAlchimie - programări consultaţii:
• tel 0742-332035
Formular de contact
blog


eAlchimie | Oferta Cursuri Alchimie - Astrologie

Alchimia se ocupă de multe aspecte nevăzute, „tainice”, de adevăruri foarte grele şi foarte secrete. Adevărul este în contrast cu efemerul, cu impresiile la prima vedere, cu aşa-zisa minciună. Principalul adevăr cu care începem cunoaşterea, este despre noi înşine şi de aici trebuie începută reconstrucţia cunoaşterii.
 


CURS PRACTIC ALCHIMIEeAlchimie - Oferta Intervenţie Alchimie – ASTROLOGIE - METAFIZICĂ

Perioada: 2-11 septembrie 2016
Locația: Zona Cheile Nerei

Cursurile se pot desfășura și ca tabără, într-un cadru natural, relaxat, implicând și practică experimentală, sau citadin, în teritoriile umane, sociale, programul practic urmând a fi experimentat individual în perioadele de timp care, rămân la latitudinea cursantului când le aloca și care este ritmul lor.

Cursurile se desfășoară pe perioadă a 7-8 zile, cele teoretice fiind între orele 9 –12, câte 45 min. cu 15 min pauză.

De la 12 la 16, cele practice, jalonate în cursul anterior, sunt aplicate în sfera individuală. Experimentarea imediata utilizează amprenta caldă a vibrației anterior create în cursul teoretic. Tot între 12 - 16 este pauză de masă.

De la [16] 17 la 19 excursii, plimbări în zone cât mai expresive și Biologice, Naturale. Pentru Zona RTzat sunt deja realizate trasele de câte 2-3 ore.

Opțional, seara de la 19 - 20 putem viziona câte un film documentar, cu nuanțe care evidențiază rolul lumii interioare, subtile în viață și despre procesele funcționale ale ființei umane în general și cele din mediu universal.

Tot opțional discuții libere la câte un foc de tabără, pe durata relativă de 2h.

Același gen de discuții său întrebări – răspunsuri – observații se pot realiza pe perioada traseelor de după-amiază.

Masa este individual realizată cea de prânz și seara opțional la focul de tabără. Este de preferat o alimentație cât mai ușoară, naturală, pentru a elibera și relaxa energia vitală personală. Specificații pentru «produse animale» nu sunt dar e de preferat fără. Fumatul, o bere, un vin sunt iar elemente opționale.

Cazarea se face câte 2 – 4 – 6 în cameră, baia fiind una la 2 camere. Cerințe de punctualitate sunt pentru cursurile de dimineață în special.

LUNI

Curs teoretic:

 1. Ora 1 *Energia universală – Vitalul
 2. Ora 2 *Timpul și spațiul ca Percepție
 3. Ora 3 *Utilizarea Atenției – Identificarea

Experimentare Practică Individuală:

 1. Recapitularea întregii incarnări și Normalizarea, energiei afective. [Minim o oră max. 2]
 2. Alianța cu Elementul Apa , [culoarea Verde, Argintul, Clorul…] [Toată ziua]
 3. Meditația zilnică, „Ordonarea Cardinala a evenimentelor și Simplificarea” [seara]

MARŢI

Curs teoretic:

 1. Ora 1 * Focalizarea, centrarea, energiei
 2. Ora 2 * Relaxarea mentală, afectiva, fizică
 3. Ora 3 * Realizarea, Percepția ,Detașarea

Experimentare Aplicată: […] ***

***[… Nu mai am răbdare să cosmetizez, în cuvinte maxi formale, maxi comune așa că trec fix ce am în ciornă ca programa… sau aproape așa]

Efortarea în orice direcție a unor dorințe inhibate de non-îndrazneala sau prejudecăți, lene .

Observarea și identificarea, regulilor, frustrării și revoltei

Temă de meditație a zilei: „Libertatea și Curajul”

La asfințit …Încărcarea cu elementul Foc - energia generată de Soare… aplicabilă în special dimineața .

Alianța subtilă cu Roșul, Fierul, Focul, Masculinul …

MIERCURI

Curs:

 1. ora 1 Simbioza, Interferențele, Complementaritatea
 2. 2 Eficienta Comunicării, Expresivitatea, Utilitatea
 3. 3 Observarea non-reactiva, Acțiunea și [non]Reacțiunea

Experimentare:

 1. exprimare doar prin tăcere, cel mult priviri, gesturi [4 h sau toată ziua, sau 24h]
 2. Comunicarea (cu/fără) contradicții, critici, la nivelul interior [al minții], observarea D.Vitalizării
 3. Temă de meditație ; «Observarea Admirativa»
 4. Avantaje și avantajarea subiectivă.
 5. Alianțe: Wioletul, Mercurul, Aerul, Norii, Vântul, și Temperatura…

JOI

curs teo și exe.

Aplic. - Identificarea Eului, Conștiinței, Vocii Interioare distincția contrastantă cu Vocea Socială și Istorică – Redundanță, deselectarea reflexivității.

Zi autoadmirativa, autoprezentare publică apreciativa, «Prietenia. Publicitatea, Aproapele»

Practic prezentarea fiecărui cursant către ceilalți în termenii cei mai sinceri și apreciativi posibili.

«Încurajarea și Întrajutorare» sau «Implicarea»

Alianța Admirația Atracția: Albastrul, femininul, cerul, noaptea, stelele, Staniul

VINERI

curs teo. Exe. Aplicație

Percepția de fond și de focalizare, reglajul contrastelor, Lumina și Punerea în Evidență, Expresivitatea, Ineditul, Clipa Unică.

Micro Macro, Orientarea Cardinala, Simbioză și Simbolizare,Viziunea Holografică, Sintetizarea.

CURS APLICAT direct de FOTO [necesita utilizarea individuală a unui aparat foto sau camere video]

Acumularea de Putere prin Simțurile Fizice / Fine :

 1. Gustul și Mirosul» Sunetul Atingerii, Tactil și Sonor. [zi de mâncare fără condimente și altele]
 2. Alianța cu Galbenul, Cuprul, Vegetalul. Luceafărul de seară și cel de Dimineață, comunicarea cu conștiințele stelare, planetare și cele vegetale.

SÂMBĂTĂ

Curs Aplicat Scris: - Planificarea întregii existențe și Sinteză la zi.

Scrisul Comunicarea intimă, decizia, Legile organizării, Edificarea certitudinii, Confirmarea Adevărului Subiectiv Subtil prin Obiectiv sau Faptic

Socializare și Individualizare, Limbaj și Exemplu, Rezonantele sau Aproapele Practic, Funcțional, Afinitatea și Afinizarea.

«Tehnici» de Influențare Socială. Evoluție sau perfecțiune. Socializare sau Anorganicizare. Legile Structurilor Universale. Liniaritate și Circularitate.

Alianțe: Indigoul, Plumbul, Vărsătorul Kapricornul.[ zilnic alta constelație] Lumea MINERALĂ și comunicarea conștientă cu ea, efectul său fenomenul memorării sau imprimării, magnetizarea și demagnetizarea, polarizare-energizare sau gravitație electrostatică.

DUMINICA

- zi de bunădispoziție, percepția continuă a Muzicii, Utilizarea dansului energetic, «șamanic», taoist, detonarea energiei prin sunet și dans și mai ales prin binedispunerea intenționată și în extensie. «Alegerea sau Decizia Fericirii Continue, Necondiționate”. Mimica Visului și Atragerea Atenției Generale. Cauze și Efecte în Lumea Devotamentului Mistic.

Poziționarea pozitivă a propriei imagini și ofertarea sinceră de sine.

Proclamare și Perseverența sau Progresare.

Achiziția de Energie Vitală din Atenție. Arendare de energie, Oglindă și Amplificarea, Visul său LEGEnda personală și pseudointentiile.

Alianța cu: Soarele – Stelele, Planeta noastră, culoarea Orange, Aurul, mineralele clare și personalizarea sau încărcarea cu putere a „obiectelor”.

LUNI

Curs-Aplicație - Presetare și Așteptare, blestem sau binecuvântare.

Inerția sau Karma, Obișnuințele și Smulgerea din inerție, Deviația de direcție și cea de Sens, Nonsensul sau Blocarea – Deblocarea. Corecția sau Updatarea la zi.

Producerea Spontanului, Trăirea în Prezent.

Recapitularea și Asimilarea de sinteză… a cursului. Formalități de încheiere, hârtii, diplome, atestări, … comenzi, oferte, planificări de perspectiva, … eventual reluarea cursului în stil avansat. Detașarea și Continuarea Individuală a Călătoriei Fiecăruia spre Interiorul Conștiinței.Detalii despre curs

Am auzit noi că prin alchimie, se transformă lucrurile. Poate; şi principalul lucru care se întâmplă la un asemenea curs, este transfigurarea minţii. Ce se poate învăta aici, din alchimie? Ea se ocupă de multe aspecte nevăzute, „tainice”, de adevăruri foarte grele şi foarte secrete. Şi ce mai vedem noi aici? „lucruri” sau gânduri, multe şi mărunte, care de care mai importante. Foarte puţine sunt descoperirile noastre, experienţe pe care le putem argumenta.

Păi se poate organiza aşa ceva? Da, chiar pentru tot „poporul”, dar mulţi veniţi, puţini „porniţi”. Normal, fiecare ţine la mintea lui rapace, indiferent cât are de lucru cu ea, şi oricât de tare ne-ar obosi cu ameţeala ei, e „mintea noastră” şi ţinem la ea. Pe undeva atât de mult ne-am obişnuit să spunem că e „a noastră”, încât nici nu mai vedem că, în majoritatea ideilor care le debitează, sunt doar raportări la lume şi la părerile ei. Chiar la baza ei este convingerea că cineva sau ceva ne urmăreşte şi ne cântăreşte încontinuu, destul de exigent, încât în faţa unui examen real, a unei probe „pe bune” mai avem un pic şi leşinăm.

Am auzit noi că prin alchimie, se transformă lucrurile. Poate, şi principalul lucru care se întâmplă la un asemenea curs, este transfigurarea minţii, putem spune complet, deşi asta este numai o pretenţie. Lucrurile având o inerţie a lor, revin în matca originală dar ne vom aminti mereu că de undeva din noi se poate aprinde lumina. O dată aprinsă, mintea este transformată radical, complet şi iremediabil. Din noianul ei de preocupări, putem extrage esenţa experienţei, sau rădăcina pătrata sau rotundă, cu un radical, nu rdical liber ci radical sincer.

Ce se poate învăta aici, din alchimie? Ea se ocupă de multe aspecte nevăzute, „tainice”, de adevăruri foarte grele şi foarte secrete. Da, acestea sunt unde numai tu ştii de ele, unde (numai tu te urmăreşti şi te cântăreşti, destul de exigent). Această zonă o numim minte şi ca să putem începe să ne ocupăm de ea, trebuie să aprindem lumina ca să vedem totul clar ca ziua. Aşa că vrem nu vrem, apăsăm butonul sincerităţii cu noi înşine. Şi ce descoperim? Aceleaşi lucruri ca în bezna pesimismului şi justificărilor înfricoşătoare. Lucruri „ca lumea”, cu şi despre lume. O sumedenie de constatări care de care mai evidente.

Şi ce mai vedem noi aici? „lucruri” sau gânduri, multe şi mărunte, care de care mai importante sau mai lipsite de sens, într-o dezordine desăvârşită. Cea mai mare parte, o gramadă de vechituri de la înaintaşii noştri genealogici, genial de logici, despre care nu am ştiut şi nu vom şti nimic, niciodată. În plus în această grămadă sufocantă, distingem lucruri sau gânduri mai noi, care se poartă, apreciate de public, sute şi mii de măşti la modă, şi alte păreri, opinii şi constatări de foarte mare importanţă, despre vreme, despre temperatură, despre politică, filme şi fotbal.

Răscolind puţin prin ele, descoperim că sunt legate între ele cu un lipici lunecos, numit impresie superficială, ataşament emoţional, credinţă oarbă, reactivitate reflexă subiectivă. Şi când vrei să prinzi în mână câte o experienţă anume, vreo expresie a realităţii, o formă oarecare, lunecă şi nu apucăm să ne ocupăm deloc de ea. Se ascunde iar în grămadă. Iar dacă vrem să luăm un obiect mai mare sau mai important cum ar fi o regulă importantă, sau vre-un principiu fundamental despre viaţă, sau unul personal, ceva pe care ne construim caracterul, devine infernal de greu pentru că de el s-au lipit mii şi mii de experienţe, cu toată suma justificărilor şi explicaţiilor. În zadar încercăm, de aceea, cum necum trebuie să scăpăm de lipici…

Lipiciul ăsta vâscos, se desprinde când agăţăm lucrurile cu un semnul întrebării hotărât, pentru a le pune sub lupă. Şi ce descoperim? Întâi faptul că lucrurile astea se ţin unul de altul pentru că le numim „ale noastre”, deşi tot inventarul este „de împrumut”, sau „de pleaşcă”, toate idei luate de la alţii. Dacă vrei să pui aceste lucruri-gânduri în picioare nici măcar nu stau aşa, pentru că nu se sprijină pe… argumente, ci pe lipici, pe credinţă superficială, sau pe simpatia faţă de autorii lor. Copiem idei încontinuu, poate ne vor folosi la ceva, cândva. Foarte puţine sunt descoperirile noastre, experienţe pe care le putem argumenta din orice poziţie şi pe orice cale.

Adevărul este în contrast cu efemerul, cu impresiile la prima vedere, cu aşa-zisa minciună. Ca şi cristalele, şi apa cristalizează în diferite forme, dovedind că este complet impresionabilă. Pseudocunoaşterea este procesul prin care faci doar constatări superficiale despre o polaritate sau despre suprafaţă.

Ca să dăm deoparte aceste idei de împrumut, şi de fapt majoritatea preocupărilor, am găsit un compactor pentru toată acestă gramadă de moloz, de idei la kilogram, de balastru, poate măcar facem nişte beton şi cu asta nişte panouri. Compactorul este marca (simplu) şi procesul desfăşurat de el se numeşte simplificare, comprimare. Luăm câte un număr de idei asemănătoare, sau câte o tonă şi le simplificăm, adică descoperim dacă au relevanţă în momentul prezent şi dacă ne susţin în mod categoric mersul înainte. Aşa scăpăm de majoritatea ideilor cu care ne pierdem timpul şi energia vitală în fel şi fel de reacţii inutile. Sau poate se confirmă măcar între ele???

Aşa facem câteva pachete de idei cu eticheta „irelevant”, „inutil”, „impresii”. Mai târziu putem construi din ele un zid sau un baraj, faţă de noile bombardamente informaţionale de la „ştiri”, şi orice vine prin „vizorul tele”, orientat către lume, prin care lumea se produce în mintea noastră, cu o grămadă de idei, binefăcătoare dar nefolositoare, ca şi cum ar fi credibile, cu ceva mai temeinice decât ale noastre. În fond sunt o mare de sugestii. Dacă ne menţinem o temperatură destul de rece, faţă de ele, barajul se va constitui chiar din acestă mare de sugestii gratuite, îngheţând din ce în ce mai sus…

Alegoria aceasta ma enervează şi pe mine aşa că încetez cu ea. Dar se poate reţine că materialul cel mai important din existenţa noastră, din care construim toate valorile, este numit mental sau imaginaţie. Materia în faza ei primară este energia universală, vitală dar fără formă. Aceasta se constituie în interiorul şi în contiuarea conceptelor create de noi pentru a edifica un univers solid în noi şi în jurul nostru. Chiar în lumea valorilor energiei fizice, avem nevoie de materiale, cât se poate de durabile. De aceea avem la îndemână adevarul la care ajungem şi fără să vrem.

Adevărul este în contrast cu efemerul, cu impresiile la prima vedere, cu aşa-zisa minciună. Adevărul are ca singur instrument de lucru sinceritatea, sau vederea clară dincolo de aparenţe, dincolo de emoţii subiective, de aceea are nevoie de cât mai multe puncte de vedere ca argumente de susţinere şi trebuie confirmat la orice scară şi micro şi macrocosmică. Altfel de aici planeta pare plată şi nu este, cerul se învârte, dar e iarăşi jocul optic al iluziei .

Oamenii par nişte biete animale inteligente, pe deasupra şi păcătoase sau inferioare greşelii şi dependente de acestea ca de droguri, şi în relitate este fix invers. Animalele par nişte „pachete de carne” mişcătoare, copacii par lemne şi plantele comestibile, dar druizii care cunoşteau esenţa vie a lor puteau videca aproximativ orice cu ele. Mineralele par nevii, şi pietrele şi munţii şi apele, dar civilizaţiile anterioare le foloseau ca forţe organizatoare, pentru a ordona universul înconjurător, prin principiile lor guvernatoare extinse sau aliate cu alte forme. Ca şi cristalele, şi apa cristalizează în diferite forme, dovedind că este complet impresionabilă de ceea ce gândim şi simţim despre ea. Având reacţii, simple dar inteligente, chiar cristalele înmulţindu-se în mod la fel de inteligent, dau dovada că sunt forme vii de… viaţă…

Astfel că multe sunt doar aparenţe, sau minciuni, complet nefolositoare celor care le cred şi pretind că ei cunosc. Pseudocunoaşterea este procesul prin care faci doar constatări superficiale despre o polaritate sau despre suprafaţă sau un singur punct de vedere. Adevărul are întotdeauna mai multe, cam 7-8 puncte de vedere: înainte - înapoi, sus - jos, stânga - dreapta, şi la scări diferite micro şi macro. După vederea tuturor relativităţilor faţă de un adevăr… putem spune că îl cunoaştem. Dar mai sunt adevăruri…

Principalul adevăr cu care începem cunoaşterea, este despre noi înşine şi de aici trebuie începută reconstrucţia cunoaşterii. Impersonalul poate fi privit ca o persoană, fără a fi… aşa ceva. Principiile alchimiei, sunt cât se poate de reale şi funcţionale, doar că implică şi puţin mai multă atenţie. Dând la o parte diferenţele nesemnificative, vedem asemănările între noi şi aceasta crează legături puternice.

Principalul adevăr cu care începem cunoaşterea, este despre noi înşine şi de aici trebuie începută reconstrucţia cunoaşterii. Despre noi, din cât mai multe puncte de vedere şi ai deja harta cardinală a cunoaşterii. Înainte este sensul pe care îl descoperi sau pe care îl dai vieţii, visul sau legenda personală, poţi să îi spui şi „misiune”, că sună mai creştineşte sau mistic. Înapoi e tot o legendă care te leagă de nimicuri şi doar coincidenţele sau întâmplările inexplicabile sunt singurele prin care ţi s-a adresat impersonalul cu un răspuns.

Repet, impersonalul poate fi privit ca o persoană, fără a fi… aşa ceva, este acorporal, fără dimensiuni spaţio-temporale. Poate pentru că nu se învârte şi el în jurul unui soare şi nici nu are lucruri care să se învârtă periodic, ciclic în jurul lui. Astea sunt pentru noi până ne trezim, sau până ameţim. Influenţele repetitive, determină hipnoza sau ameţeala. Despre fiinţe fără corp am şti mai multe dacă am căuta dovezi despre inteligenţa materiei, sau a tuturor regnurilor. Măcar aşa am descoperi şi noi că nu avem numai noi această proprietate, decât în ipostaza de struţ cu capul în nisip. Poate am înţelege ce tot zic nişte tereştri extra, prin ideea: „nu sunteţi singuri!”… „alo, gălăgia!!!”

Revenind la orientare cardinală, în stânga ai elementele de constrângere, reci şi foarte reci în ce te priveşte, în dreapta pe cele calde, aliaţii sau cei care sunt sprijinul şi elementele de care te poţi agăţa, mă refer inclusiv la semenii noştri. Sus sunt zone ale adevărului cu totul paralele, sau despre o cunoaştere, care se manifestă după cu totul alte legi şi în cu totul alte ritmuri sau viteze, ca şi cele de mai jos de noi care au cu totul alt timp de manifestare şi alte nivele de stabilitate. Corespondenţele sunt diametral simetrice, între regnurile inferioare şi cele superioare.

Privirea la scară se face prin identificarea cu aceste regnuri, şi prin a vedea realitatea din punctul lor de percepţie, ceea ce este literalmente posibil, pentru perioade scurte sau flash-uri, numai aşa de confirmare. Sunt adevăruri pe care nu le putem folosi direct. Pe cele micro sau inferioare doar ne bazăm funcţional şi pe cele superioare doar ne ghidăm, ne orientăm ca sens, dar numai atât. La scări diferite ale realităţii legile funcţionale sunt cu totul diferite, de aceea nu le putem utiliza.

Nimeni nu simte că se dă în carusel rotindu-se cu pamântul, printre stele, nici nu foloseşte rotunjimea pamântului, nici esenţa latenţelor lui umane care nu se mai văd. Dar aşa cum folosim energia din celelalte regnuri, electric, termic, şi în multe „alte” direcţii, despre care mi-e greu să scriu, dar le deduci singur, tot aşa am putea folosi şi diverse energii din lumea noastră, cum este cea mentală şi afectivă, imaginaţia şi pasiunea sau fantezia şi recunoştinţa… ca elemente motrice, şi chiar energii ale lumilor superioare nouă, asta la modul… natural. Deocamdată mai avem de lucru cu descoperirea şi folosirea înţeleaptă a resurselor pe care deja le avem la dispoziţie.

Principiile alchimiei, sunt cât se poate de reale şi funcţionale, doar că implică şi puţin mai multă atenţie, şi până acum am vorbit doar de sinceritate faţă de noi înşine întâi şi la modul general, aşa cum rezultă indirect. Apoi pentru a putea percepe şi face ceva cu un proces, simplificăm, sintetizam tot sau îmbrăţişăm complicatul ca justificare şi gata cunoaşterea. Însă efectul ei folositor este simbioza sau puterea identificării conştiente cu mediul universal, şi subtil şi concret. Dând la o parte diferenţele nesemnificative, vedem asemănările între noi şi aceasta crează legături puternice, plăcute, armonioase, foarte utile când avem nevoie de ele, adică încontinuu.

Când simbioza este completă, sau în creştere, apare simetria. Astrologia este o primă poartă către cunoaşterea de sine. Astrologia metafizica sau alchimia vizează ce poţi face tu cu un caracter şi cu nişte influenţe. Astrologia sau alchimia, metafizica, sunt pârghii către cunoaştere, nu cunoaşterea.

Când simbioza este completă, sau în creştere, apare simetria, ca o potrivire a noastră cât se poate de deplină sau de fericită în contextul în care suntem, ne-am născut sau călătorim. Pentru asta este necesară şi cunoaşterea spaţiilor mai vaste şi mai ales cunoaşterea temporală a mediului, să zicem planetar, şi mai ales verificarea prin sincretism a tuturor izvoarelor informaţionale. Până la izvorul interior, le mai folosim pe cele exterioare… şi ajungem la ceva numit sincronicitate când toate adevărurile şi acţiunile noastre se împletesc la fix sau în simetrie ciclică, temporală.

Deja cred că am povestit prea mult despre alchimie. Deja este mai mult decât ne asteptăm, când noi ne doream numai ceva în plus, referitor la valori materiale, sănătate veşnică, şi un car de minte „multă?”. Despre nume şi numere, litere, simboluri, cu altă ocazie şi până atunci poţi încerca o evaluare a ta, din cele 6 puncte cardinale sau trei axe de referinţă. Poate descoperi ceva nou şi… personal sunt sigur de asta, chiar lucruri foarte folositoare. Poţi folosi aceste axe cât vrei de acum înainte pentru orice adevăr sau adeverire. Confirmările trebuie să fie în toate direcţiile, altfel… mai caută.

Astrologia este o primă poartă către cunoaşterea de sine, şi tot astrologia îţi determină primul impuls într-o viziune la altă scară a persoanei tale. Astrologia metafizica sau alchimia vizează ce poţi face tu cu un caracter şi cu nişte influenţe. Celelalte profeţii mediatice, sunt doar sugestii mecanice… care pot prinde rădăcină într-un suflet desperat sau o minte care nu mai ştie în ce să creadă. Totuşi poarta adevărului este şi pleacă întotdeauna de la tine, restul de influenţe sunt doar ajutătoare.

Astrologia sau alchimia, metafizica, sunt pârghii către cunoaştere, nu cunoaşterea, aceasta este însăşi experienţa personală, viaţa şi… nimeni, nimic, niciodată, nici cea mai savantă cunoaştere nu va putea trăi în locul tău, nu va experimenta viaţa aşa cum este ea. Aceste cunoaşteri sunt doar repere orientative, instrumente de măsură la îndemâna utilizatorului, şabloane generale ca orice lege sau principiu absolut, dar toate acestea sunt despre viaţă, sint utilităţi, aşa cum pentru începutul începuturilor, mintea ta ar trebui să devină instrumentul tău, aliatul tău, apoi sufletul, apoi…

Cursurile se organizează pentru minim 10 persoane, 7 zile consecutiv, 3 ore pe zi, seara, de preferat de la 18 la 21, sau 17-20. Locaţiile pot fi oriune în România, pentru momentul actual, cu condiţia să întrunească un minim de 10 persoane.

Ca recomandare, pentru eventualitatea unui astfel de moment, poţi să te înscrii aici în site, cu prenume, oraş şi un număr de telefon la care poţi fi găsit.

Dacă eşti nerăbdător, rămâne să îţi mai cauţi colegi şi… îi dăm drumul.

Pâna la acel moment….continuă să încerci şi învaţă să reuşeşti… Stephan

 

Filmul recomandat: The Elegant Universe