eAlchimie - programări consultaţii:
• tel 0742-332035
Formular de contact
blog


eAlchimie | Oferta Flash Horoscop - elemente consultative în câteva pagini

Flash Horoscop - elementele de reper, consultative. Patru pagini sunt chiar prea multe, pentru a „privi” un om. Altfel spus, „cunoaşterea”, cultura, este o haină, pentru majoritatea o „uniformă” socială. Este un gen de produs făcut doar pentru cei care „nu” îşi permit mai mult.
 
eAlchimie - Flash Horoscop

Flash HoroscopeAlchimie - Oferta Flash Horoscop prezintă direct, doar elementele de reper, consultative. Pot spune că cinci minute sunt chiar prea multe, pentru a „privi” un om. Partea mai simplă este să descoperi care sunt elementele care intervin în existenţa lui. Am acoperit astfel o axă a timpului, a direcţiei sau sensului în câteva propoziţii, aproape profetice.

Dintotdeauna am vrut să văd o hartă stelară şi să pot face o prezentare, foarte simplificată ca în parabole, sau să pun direct degetul, pe miezul ideii centrale. Cred că am ajuns, cât de cât aproape de punctul în care, pot spune în câteva cuvinte, principalele elemente cardinale în personalitatea, viaţa sau destinaţia unui om, vizând doar elementele centrale, nemetaforic, şi totuşi cât se poate de simplificat.

Aceasta nu mai implică explicaţiile, sau înţelegerea, ceea ce pentru mine, este un compromis. Totuşi e mai mult sau mai clar, decât un catren profetic. Prezintă direct, doar elementele de reper, consultative în viaţa unui om, conforme cu inerţia lui de mişcare sau dezvoltare, în masura în care, în general nu intervine şi îi convine ideea de destin, simplu, ca cel spus de uristoare, în câteva propoziţii.

Pot spune că cinci minute sunt chiar prea multe, pentru a „privi” un om, pe durata lecturii unei pagini. Nu toată lumea are nevoie de explicaţii şi nici de inţelegere. Poate altă dată, acum vrea un răspuns cât mai precis, la o întrebare cât mai clară. Altfel, va trebui să îi dau raspuns, prin intrebări ajutătoare, la care să poată răspunde şi singur.

Privind cardinal o fiinţă, privim întâi în spate, un scurt fir istoric al lui, foarte succint în câteva cuvinte. Înainte, un sens spre care tinde, sau visează, sau aspiră, dacă are măcar acest aspect stabilit deja, unii preferând întâmplarea. Am acoperit astfel o axă a timpului, a directiei sau sensului în câteva propoziţii, aproape profetice.

Partea mai simplă este să descoperi care sunt elementele, care intervin în existenţa lui, în stinga, cele care îl constrâng să facă paşi sau, ceea ce îl determină la modul cel mai simplu şi „rece” sau impersonal. În dreapta sunt alianţele „calde”, sau ceea ce îl poate ajuta, sprijini în progresul său individual.

În dreapta întâlnim şi lucrurile care îi plac cel mai mult, pentru care se vrea apreciat. În altă ordine de idei, aici se poate determina, care este cel mai înalt bine al unui individ, modul în care îl face şi progresul, prin modul în care i se răspunde. Aceasta este axa de simbioză, relaţionarea orizontală, cea care conferă supra-faţa, planul.

Jos putem vedea, partea subconştientă sau ascunsă a unui om, şi sus elementele lui de sprijin, care îl impresionează cel mai tare, spre care îl poartă instinctul de a risca, pentru a transforma propria lui viaţă, fiinţă, sau o situaţie. Axa jos-sus, scoate mai mult în evidenţă, un trecut foarte îndepărtat şi un caracter puternic înrădăcinat, şi direcţia spre care se dezvoltă. Verticala este spaţiul, volumul, susţinerea, avantajele „necondiţionate”.

Verticala este spaţiul, volumul, susţinerea, avantajele „necondiţionate”. Altfel spus, „cunoaşterea”, cultura, este o haină, pentru majoritatea o „uniformă” socială. Sunt multe momentele în care avem o nelămurire, o întrebare adresată cu ochii doar sus. Pentru aceasta sunt necesare doar data, ora şi locul naşterii, şi... atenţia.

Vedem cum putem privi ceva, sau pe cineva pe trei axe, pentru a defini foarte general adevărul despre el. Fiind foarte simplificat sper să nu fie chiar un şoc. De regulă, lucrurile la noi, sunt înţelese mai uşor prin prezentare diplomatică, iar cea directă, poate zdruncina puţin conştiinţa. Poate e mai recomandat aşa, că se mai trezeşte.

Altfel spus, „cunoaşterea”, cultura, este o haină, pentru majoritatea o „uniformă” socială, sau mai multe, un limbaj. Cunoaşterea reală înfăţişează omul, gol dezbrăcat de măşti şi aparente realizări sociale sau, scutul aparenţei publice. Simplificarea implică să te mai uiţi şi în oglindă şi să îţi placă de tine, de ceea ce faci şi ceea ce mai vrei, sincer.

Este de preferat să ne rezumăm, doar la simple viziuni de ansamblu, asupra orientării şi alegerilor sau ”întâmplărilor”, din viaţa subiectului. Eventual, câteva date despre „întâmplări” mai importante, pe parcursul anilor imediat următori, date de tranzitele planetelor mari.

Repet, nu povestim explicaţii, justificări sau probabilităţi. Sunt „viziuni volumice” dincolo de o înţelegere imediată.

Sunt multe momentele în care avem o nelămurire, o întrebare adresată cu ochii doar sus, la care cred că sunt răspunsuri şi aici, la nivelul microcosmosului nostru, sau înţelegerii noastre. Oricum merită încercat. Este un gen de produs făcut doar pentru cei care „nu” îşi permit mai mult, şi poate după ce se conving, îşi pot acorda, libertatea de a-şi înţelege destinul şi caracterul, şi a-l conduce simplu, senin, natural, prin cunoaştere.

Pentru aceasta sunt necesare doar data, ora şi locul naşterii, şi... atenţia.

Acest serviciu este realizat pentru a răspunde unui numar de solicitări ieftine dar nepretenţioase, simplificate. Consultația este trimisă prin mail în cadrul a patru pagini de document A4. Pentru aceasta, există adresa electronică de contact[at]ealchmie[dot]ro, unde faci dovada achitării a 50 ron în contul 4247 3220 1447 2891 deschis la Raiffesen Bank, Cod IBAN RO85 RZBR 0000 0600 0806 6062. Este suficient codul de operaţiune, data achitării şi banca de unde s-a făcut depunerea.

Veți primi un e-mail la adresa indicată de dvs, în maxim 48 de ore de la data anunţării codului de operaţiune. Este un serviciu disponibil pentru chestiuni care solicită o edificare, urgentă dar simplificată, ieftină, nu neapărat logică, prin explicatii, dar inteligibilă şi folositoare totodată.

Până atunci succes şi pe curând...