eAlchimie - programări consultaţii:
• tel 0742-332035
Formular de contact
blog


eAlchimie | Oferta Horoscop online - previzional, financiar, relaţional, karmic

Toata lumea ştie să dea sfaturi, dar este cu totul altceva să le dai precis şi din cu totul alte puncte de vedere, cât mai simplu, limpede, comestibil. Horoscopul natal, horoscopul karmic, horoscopul relaţional, horoscopul financiar sunt un aviz consultativ, pe o temă dată.
 
eAlchimie - Horoscop Online

Astrologia personală nu se referă la mentalităţi comune. Eul fiecăruia este unic în felul său, el percepe realitatea şi adevărul. Toata lumea ştie să dea sfaturi, dar este cu totul altceva să le dai precis şi din cu totul alte puncte de vedere.

Horoscop LIVE… adică horoscop viu care trăieşte. Cineva spunea că scripturile sunt „reci”, adică generale. Viaţa nu este globală, este o trăire individuală, şi trebuie tratată şi interpretată ca atare. Societatea sau civilizaţia, sau mulţimea este o iluzie, doar în mintea sau interpretarea unui receptor. De aceea toate regulile şi legile, interpretările au valoare numai prin adaptarea la individualitate. Mulţimea este un slogan sau o aparenţă, după care nici nu merită să îţi adaptezi viziunea. În aparenţă suntem mai mulţi dar eul fiecăruia este unul şi unic în felul sau. Doar eul percepe realitatea, adevărul, mulţimea poate doar accepta orice sau convinge de orice.

Aici intervine astrologia personală, nu cea mediatizată care se referă la mentalităţi comune, la trăiri comune, la evenimente banale. În propria importanţă de sine, vrem evenimente importante care să conteze şi pentru noi, de aceea ideea unui horoscop în timp real îl face viu, chiar cu posibilitatea de a interveni. Mediul intermediar este lumea virtuală a Intern E.T. ului (internetului), sau locul în care întâlnim aspectele neoficializate ale lumii, locul în care putem întâlni sau avea contacte şi cu Tereştrii Extra, sau cei despre care doar presupunem că există, deşi chiar sunt printre noi, oameni cu o luciditate excepţională, adică cei ce fac excepţii de la impresiile şi părerile academice ale lumii. Nici eu nu am citit Astrologie în cărţi, toată este experimentală sau studiată pe viu, pe mine şi pe cei care, la început le făceam prieteneşte horoscopul, gratuit numai aşa ca să învăţ, dincolo de beneficiul lor.

Descoperind că munca mea are valoare şi este apreciată, din toate poziţiile, la orice oră din zi şi din noapte… am avut certitudinea şi confirmarea valorii. Toata lumea ştie să dea sfaturi, dar este cu totul altceva să le dai precis şi din cu totul alte puncte de vedere, cât mai simplu, limpede, comestibil, aplicabil şi cât se poate de eficient sau de practic, ca şi cum ţi le-ai da ţie, punându-te cât mai sincer în… fix situaţia, sufletul şi mintea celui cu care eşti în corespondenţă sau rezonanţă, dacă tot te caută pentru un serviciu, o orientare, edificatoare. Pare cel mai uşor lucru să sfătuieşti, să consiliezi, să tratezi cu toată atenţia şi sinceritatea un lucru… dar chiar aşa o fi? Atunci nu am mai avea la rândul nostru nevoie de confirmări în decizii, sau de fel şi fel de avize consultative.

Horoscopul natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop, horoscopul karmicHoroscop Karmic - Oferta Video Horoscop, horoscopul relaţionalHoroscopul Relaţional - Oferta Consiliere Relaţii, horoscopul financiarHoroscopul Financiar - Oferta Consultanţă în Afaceri… un aviz consultativ, pe o temă dată. Astrologia este citirea unor ciclicităţi planetare. Aerul, pentru că nu se vede, nu înseamnă că nu există, la fel umiditatea din aer.

Asta este horoscopul natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop, horoscopul karmicHoroscop Karmic - Oferta Video Horoscop, horoscopul relaţionalHoroscopul Relaţional - Oferta Consiliere Relaţii, horoscopul financiarHoroscopul Financiar - Oferta Consultanţă în Afaceri…. un aviz consultativ, pe o temă dată. Prin videochat are un răspuns în timp real şi o precizie dată de replica imediată a interlocutorului. Se construieşte astfel o trăire comună, o idee comună, conciliantă asupra unui subiect de interes major în prezentul tău, de exemplu.

Astrologia ca ştiinţă elementară, deloc savantă pentru cine o practică sincer, este citirea unor ciclicităţi planetare, modul în care acestea determină reacţii indirecte la nivelul emoţional al fiinţei umane, care ulterior sunt interpretate şi intensificate de minte, care creează un cerc nevicios, un circuit de autoamplificare închis, prin care atrage oameni, evenimente, obiecte sau obiective, diverse situaţii. Stelele, constelaţiile, planetele, meridianele energetice ale planetei noastre nu influenţează direct fizic nimic, ci psihicul, ulterior preocupările mentale ale individului, şi mai apoi ale grupurilor de rezonanţă, ale întregii societăţi în ansamblu. Fireşte unii sunt mai receptivi la aceste schimbări, cu atât mai mult cu cât sunt atenţi, fără a se sugestiona în acest sens, doar fiind atenţi.

Aerul, pentru că nu se vede, nu înseamnă că nu există, la fel umiditatea din aer, sau temperatura care cam influenţează viaţa noastră, [chiar şi prin efectul de seră]. Sunt chiar vitale, la fel fiind câmpurile de polarizare planetară, în spectre sau culori distincte, care sunt în corespondenţă directă, şi interdependente cu ceea ce suntem noi ca sumă de calităţi interioare. Mercur sau câmpul Violet cu intelectul, exprimarea, viteza, mercantilismul, Luna sau energia Verde, polarizează ataşamentele, sentimentele, nevoia de relaxare, slăbiciunea chiar, Soarele sau lumina Orange cu conştienţa de sine, senzaţia de putere, plăcere, cu empatizarea imediată. Marte şi curentul Roşu guvernează imboldul interacţiunii directe, curajul, nervul, resursele fizice de energie. Venus sau spectrul Galben corespund spiritului armoniei, prieteniei, muncii şi resurselor investite, a averii şi parteneriatului.

Energiile sunt emise de corpurile luminoase, stelare, radiante; cele mai luminoase lucruri sunt cele mai conştiente. Casele Astrologice influenţează anumite departamente ale vieţii. Sunt şi zone de reflectare ale acestor curenţi de energie în Horoscopul Personal al fiecăruia, ca fiind convingerile inexplicabile, pentru care nu avem argumente.

Aceste planete polarizează lumina stelară corespondentă, de pildă Jupiter pe cea albastră a Săgetătorului energia aprofundării, acumulării, spiritul bunăstării şi onestităţii, Saturn focalizează spectrul indigo al Capricornului, numărului 10, al organizării, diviziunii şi asocierii, al senzaţiei de timp şi spaţiu, al răbdării şi hotărârii, mai ales, pentru marile realizări.

Aceste energii sunt emise de corpurile luminoase, stelare, radiante şi cele mai luminoase lucruri sunt cele mai conştiente, sau cele mai influente, planetele fiind doar intermediarii acestor radiaţii cosmice, active la nivelul percepţiilor afective, şi a întregii cascade de reacţii care rezultă de aici. Planeta noastră are un fel de sedimentări energetice, câmpuri ca meridianele, prin care curg selectiv ca prin pâlnii sau filtre aceste energii, aceste meridiane numindu-se case. Casele Astrologice influenţează anumite departamente ale vieţii. Casa a XI-a corespondentă cu elementul 11, culoarea Indigo, Planeta Uranus şi grupul stelar din Vărsător, au influenţă directă asupra modului în care individul interacţionează cu socialul, modul în care el se evidenţiază prin contrast, cu originalitatea, cu simţământul libertăţii şi imboldul identificării altruiste cu ceilalţi.

Există chiar corespondenţe organice de exemplu Pluto, constelaţia Scorpionului, şi Casa a VIII a sau numărul 8; cu verticalitatea unui om, cu nasul, dinţii, organele genitale şi anusul. Corespondenţa acestora este cu personalitatea şi autoaprecierea individuală, somnul, sexul, şi cele mai extreme emoţii în viaţa unui om, implicit voinţa şi conştiinţa superioară a fiecăruia.

Sunt şi zone de reflectare ale acestor curenţi de energie, cum ar fi din Constelaţia Peştilor, lumina Bleumarin, numărul 12 şi sistemele structurate duzinal, Neptun, reflectate în Horoscopul Personal al fiecăruia ca fiind convingerile inexplicabile, pentru care nu avem argumente, credinţele mistice, interferenţele subconştiente cu experienţa comunităţii din care facem parte, relaţia cu regnuri „superioare şi inferioare”, simbiozele voite sau respinse prin izolare cu lumea în care ne facem veacul şi ne conturăm karma, sau inerţia unor repetiţii, care devin a doua natură, de care uneori mai şi scăpăm, când înlocuim dependenţele cu altceva mai uşor. Merită deci să fim atenţi ce facem cu tălpile, prin intermediul cărora comunicăm cu mediul subtil al tuturor regnurilor paralele, dar mai ales cu mediul nostru social, mai ales când simţim nevoia de izolare de non-interferenţă afectivă sau telepatică, sau când chiar simţim nevoia solitudinii.

Zodiacul dezvoltă o meta-ştiinţă care duce spre un alt nivel de logică a întâmplării sau a aparenţelor coincidente… Este nevoie de puţin curaj, sinceritate şi bun simţ şi destinul se află în propriile mâini deja. Cunoaşterea duce la credinţă, autocunoaşterea la încredere, autodescoperirea la autoevaluare şi autoapreciere.

Astfel Zodiacul, nu implică decât în consecinţă, cariera, relaţii, afaceri, bani, dar dezvoltă o meta-ştiinţă care duce lejer spre un alt nivel de logică a întâmplării sau a aparenţelor coincidente… care pot converge cu intenţiile sau viziunea noastră despre viaţă, renunţând pur şi simplu la o logică socială gratuită sau chiar obligatorie… pe care nu am ales-o… bazată pe convingeri nefuncţionale… despre influenţa vreunui bătrân şi legiunile lui de locotenenţi, sau alte viziuni care pur şi simplu sunt complet contradictorii şi nefuncţionale. Este nevoie de puţin curaj, sinceritate şi bun simţ şi destinul se află în propriile mâini deja, sau mai precis în mintea ta… şi în modul în care pui problema sau structurezi bazele cunoaşterii tale… sintaxa personală ce rezultă în urma acestor afirmaţii care prin repetiţie şi globalizare devin credinţe, deşi sunt ceea ce au fost şi la început nişte biete presupuneri… dar unora au început să le convină.

Cunoaşterea duce la credinţă, autocunoaşterea la încredere, autodescoperirea la autoevaluare şi autoapreciere,… la bogăţie prin iniţiativă în definitiv şi la foarte multe resurse de împărtăşit, de multiplicat, şi automat, la foarte mulţi prieteni şi la tot atâta iubire şi mulţumire.

Acelaşi lucru îţi doresc şi ţie… Mulţumire şi Iubire…

Stephan

 

Filmul recomandat: Baraka