eAlchimie - programări consultaţii:
• tel 0742-332035
Formular de contact
blog


eAlchimie | Oferta Horoscop video - previzional, financiar, relaţional, karmic

Video horoscop, concept interesant. Ciclicitatea a dat naştere la conceptul de astrologie karmică. Iar dacă aceasta tratează probleme ale sănătăţii naşte ideea de astrologie medicală. Horoscopul natal, este structurat pe domenii sau puncte de vedere. Horoscopul financiar este necesar, pentru că astrologia este pragmatică.
 
eAlchimie - Video Horoscop

Video horoscopeAlchimie - Oferta Horoscop Video, concept interesant. Te interesează viitorul - horoscopul previzional. Pentru a-l prezice, este necesar să introducem viziunea unui timp care poate fi privit într-o desfăşurare, de exemplu horoscopul natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop. Ciclicitatea a dat naştere la conceptul de astrologie karmică. Iar dacă aceasta tratează probleme ale sănătăţii naşte ideea de astrologie medicală.

Video horoscopeAlchimie - Oferta Horoscop Video... interesant concept, care a apărut pentru că nu îmi palce să scriu, deşi am scris peste 10.000 de pagini. Trăim un prezent foarte dinamic şi trebuie să fim eficienţi. O pagină se rezumă la cinci minute de lectură sau de filmare, astfel că în trei ore ar trebui să îţi scriu încontinuu 36 de pagini şi... păcat de mânuţele mămucii şi ale tătucii, când pot face altceva cu ele... fuma, ţine cana de cafea etc. La fel şi cu mânuţele tale, care ar trebui să ţină nişte hârtii în mână, când ar putea să se mângâie... pe creştet de exemplu.

Te interesează viitorul sau în traducere un horoscop previzionalHoroscop Previzional - Oferta Video Horoscop. Cauza viitorului tău este în primul rând faptul că îţi doreşti şi te aştepţi la un viitor. Pentru a-l prezice, este necesar să introducem viziunea unui alt fel de timp decât cel liniar, care poate fi privit într-o desfăşurare, de exemplu horoscopul natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop. Timpul este totuşi ciclic, adică acţiunile în viaţa noastră se repetă ciclic, prin rotaţie sau alternanţă. De aici şi posibilitatea anticipării. Astfel timpul într-un fel se desfăşoară şi în alt fel se repetă aproximativ egal, deci stă.

Timpul nu trece, noi trecem... prea uşor cu vederea evenimentele, lucrurile, faptele, obiectele, persoanele, chiar şi a noastră şi fără să ne mai aşteptăm revenim, cam tot pe acolo, sau prin aceleaşi situaţii. Astfel situaţiile prin care ai mai fost vor reveni, amplificate. Totul evoluează, evenimente, persoane, obiecte, de fapt aceasta numai dacă optica noastră asupra lor evoluează. Ciclicitatea sau repetiţia a dat naştere la conceptul de astrologie karmică... ciclică. Iar dacă aceasta tratează probleme ale sănătăţii naşte ideea de astrologie medicală. Toate aceste ramuri, de fapt, se referă la o singură cunoaştere, de sine, a ceea ce cauzează realitatea personală.

Prin consultaţia astrologicăConsultanţă Astrologică - Oferta Video Horoscop, primeşti o mai amplă şi clară viziune a ta, a calităţilor tale care sunt stimulate. Dacă persişti cu atenţia şi intenţiile, sau reacţiile într-o anumită direcţie, alimentezi noi evenimente şi le amplifici pe cele anterioare. Mai departe treaba mea şi a ta în definitiv este simplă, putând anticipa aceste ritmuri ale repetitivităţii evenimentelor.

Ceea ce îţi pot oferi prin consultaţia astrologicăConsultanţă Astrologică - Oferta Video Horoscop, este o mai amplă şi mai clară viziune a ta a calităţilor tale care sunt stimulate, repetitiv în corespondenţă cu ciclurile planetare ca în experimentele lui Pavlov. Chiar dacă nu suntem atenţi la aşa ceva, zona inconştientă a „sufletului” nostru, reacţionează emoţional la evoluţiile planetare şi mintea asociază aceste stări cu nişte imagini din memorie. Astfel este stimulată atenţia şi percepţia spre elemente corespondente din lumea exterioară care evocă starea sau gândurile noastre.

Logica sau mintea este asociativă, pentru fiecare imagine având culori, sunete, stări şi alte senzaţii, la care în mod reflex se deschid simţurile sau receptivitatea şi modul de interpretare. Poţi vedea şi singur repetitivitatea, gândurilor, stărilor şi acţiunilor tale. Dacă persişti cu atenţia şi intenţiile, sau reacţiile într-o anumită direcţie, alimentezi noi evenimente şi le amplifici pe cele anterioare. Generezi astfel un fenomen de rezonanţă cu anumite subiecte pe care le atragi din universul înconjurător.

În termeni de fizică aşa li se spune acestor procese, corespondente, în termeni mistici îi spune creaţie... şi mai departe... la început a fost cuvântul, sau gândul, care se numea într-un fel şi avea proprietăţile lui de aici ştii şi tu povestea. La început în mintea ta este o idee, o schemă la care eşti atent şi dacă insişti începi să ai reacţii emoţionale, evidente, faţă de acel lucru... care lucrează... şi în final faci nişte acţiuni. Faptul că nu eşti atent la ele nu le face cu nimic mai întâmplătoare, ci logice, prea gândite.

Mai departe treaba mea şi a ta în definitiv este simplă, putând anticipa aceste ritmuri ale repetitivităţii evenimentelor, stărilor şi gândurilor în viaţa ta, implicit a fenomenelor efective cu care te vei confrunta, prin alegerea care îţi aparţine. Treaba mea a fost să aflu cu ce este în corespondenţă Venus, Constelaţia Taurului şi Balanţei, Casa a II-a şi Casa a VII-a şi care sînt domeniile corespondente de viaţă ale acestora, respectiv spiritul armonios, artistic, prietenos, admirativ, care este în fiecare într-o anumită doză şi având o anume intensitate. Frecvenţa cu care se manifestă a trebuit şi ea experimentată, ca şi domeniile corespondente în care energia stelară galbenă, venusiană se reflectă, respectiv în modul în care omul sfinţeşte locul, prin ceea ce... munceşte şi câştigă şi modul în care relaţionează el cu oamenii sau mai intens, cu partenerul.

Cunoaşterea de sine, ne eliberează de impresia de întâmplare şi coincidenţe. Varianta completă a horoscopului natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop, este structurată pe domenii sau puncte de vedere. Adică horoscop karmicHoroscop Karmic - Oferta Video Horoscop, privind evenimentele şi calităţile proprii acumulate în perioade mai mari de timp decât o încarnare. Urmează horoscopul financiarHoroscopul Financiar - Oferta Consultanţă în Afaceri, astrologia fiind totuşi pragmatică, nu doar o poezie.

Acelaşi principiu se aplică şi pentru Marte, în ceea ce priveşte vitalitatea, curajul, impulsivitatea unui individ şi nevoia lui de a interacţiona intens şi în contrast cu mediul. La fel cu Mercur care semnifică viteza, posibilităţile de exprimare şi de a eficientiza orice.... Soarele - modul în care se vede şi unde se crede puternic un om, Luna - modul unde, invers, simte nevoia de ajutor... şi lista continuă cu încă 5 planete care ţin de constituţia noastră socială sau asociată cu alte fiinţe, respectiv cu semenii noştri, apropiaţi şi îndepărtaţi.

Pe cât de complex pare, pe atât este de simplu şi folositor. Cunoaşterea de sine, ne eliberează de impresia de întâmplare şi coincidenţe, de tot felul de dependenţe exterioare nouă. Cauzele nu au fost şi nu vor fi niciodată la nivelul lumii exterioare, chiar dacă aşa pare. Şi planeta pare plată şi cerul pare că se învârte în jurul nostru... aşa e cu aparenţele astea, sunt înşelătoare. De aceea spunea cineva cunoaşteţi adevărul şi acesta vă va face liberi. Adevărul eşti tu cu tot ceea ce gândeşti, simţi, eşti şi faci.

De aici viitorul îţi aparţine şi poţi face şi construi orice cu aceste influenţe, anticipând din ce direcţie bate vântul şi când vine apa la moară unei anume preocupări a noastre şi când se mută în alte direcţii de viaţă. Totul se face singur aproape, la timpul şi locul potrivit. De aceea singura ta preocupare va deveni prezentul, cu tot ce poţi să faci, să simţi, să gândeşti acum. Aşa prezentul va deveni clar, luminos, limpede, fericit şi viitorul... abia când va deveni şi el prezent, în etapa următoare... când vei face mai bine.

Varianta completă a horoscopului natalHoroscop Natal - Oferta Video Horoscop, este structurată pe domenii sau puncte de vedere. Adică horoscop karmicHoroscop Karmic - Oferta Video Horoscop, privind evenimentele şi calităţile proprii acumulate în perioade mai mari de timp decât o încarnare, Pluto având de exemplu peste 250 de ani într-o mişcare de revoluţie, valabil şi pentru Neptun şi Uranus care ne dau date despre câteva etape care le poţi dezvolta firesc în suma aptitudinilor tale, pornind de la ce ai dezvoltat în ultima încarnare.

Urmează horoscopul financiarHoroscopul Financiar - Oferta Consultanţă în Afaceri, astrologia fiind totuşi pragmatică, nu doar o poezie. Dacă trăiam într-o lume fără valori convenţionale monetare, îl numeam horoscop pragmatic, sau horoscop al resurselor şi modului de a le investi. Conştientizând valoarea şi puterea pasiunilor personale, este simplu să faci afaceri şi nici nu e greu să te hotărăşti să ai aceste iniţiative, plecând de la început fără mari pretenţii.

Horoscopul medical tratează elementele care ţin de psihosomatică. Modificând optica, atitudinea, strategia, se modifică efectele şi... „mare tratament”. În horoscop relaţionalHoroscop Relaţional - Oferta Consiliere Relaţii descoperi nivelul tău empatic şi direcţiile spre care progresează spre aşa-zisele afinităţi, idei, pasiuni şi comportamente, persoane în definitiv.

Urmează horoscopul medicalHoroscopul Medical - Oferta Video Horoscop, tratând elementele care ţin de psihosomatică, sau modul în care anumite gânduri şi stări, pe care ne blocăm, sau ne fixăm prin ambiţii abordate fără strategie, creează tensiuni, dizarmonie, care se reflectă iniţial în evenimentele din mediu ca aluzii şi apoi în organele fizice corespondente. Modificând optica, atitudinea, strategia, se modifică efectele şi... „mare tratament”. Dar deşi necostisitoare, rezolvă cauzele unor patologii, nu tratează efectele doar prin intermediul unor reacţii chimice şi sugestie.

După aceste previziuni, sau viziuni cauzale, e mai simplu sau mai logic să ajungi să ai o activitate care îţi place, o afacere, sau o carieră, deci să ai şi bani. Când sănătatea sau boala nu mai sunt întâmplătoare, poţi fi şi puternic, să ai vitalitate, să te simţi bine armonios, împlinit şi acum se cheamă că eşti matur sau responsabil, adică evident este loc de... şi are rost un horoscop relaţionalHoroscop Relaţional - Oferta Consiliere Relaţii, unde descoperi nivelul tău empatic şi direcţiile spre care progresează el spre aşa-zisele afinităţi, de idei, pasiuni şi comportamente, persoane în definitiv. Aici descoperi cum poţi să te simţi bine şi egal cu oricine şi cum poţi să utilizezi comunicarea la toate nivelele ei, ca o afirmaţie fără nici un fel de contradicţie, cum poţi să faci totul ca o continuă afirmaţie, fără să mai fie nevoie de negaţie sau respingere, cum poţi deveni atractiv.

Când prezentul este perceput şi devine aşa cum trebuie, nu mai simţi nevoia să te gândeşti nici la trecut nici la viitor, pur şi simplu ai vrea ca timpul să stea în loc în acea trăire a împăcării şi împlinirii. Ar fi bine să începi cu aceasta şi restul vor veni de la sine.

Ca bonus ai câteva din 10 emisiuni, cele care cred că ar fi necesare. „Emisiunea” este o expunere mai extinsă asupra unui domeniu, pentru a întări, limpezi, elucida anumite viziuni personale ale tale care pot şi trebuie adaptate la ziua de azi şi aduse la un nivel de eficienţă şi funcţionalitate. Sunt viziuni care vindecă lucrurile pe care nu le înţelegi sau le tratezi cu spatele. De exemplu, voinţa, curajul, ieşirea din inerţie sau karma - cum îi mai zic unii mistici, relaţiile, iniţiativa, etcetera. Sunt multe puncte de vedere asupra unor subiecte care nu ne încântă, sau nu ne reuşesc pentru că nu privim cauzele lor sau ceea ce le amplifică şi întreţine... într-un cerc [ne]vicios. O dată conştientizate sau recunoscute cauzele, modificăm liber efectele. Sunt chestiuni de cultură care ne mai scapă.

De exemplu ştii că vrei să faci afaceri, sau să ai o pereche, dar numai atât nu îţi va fi de ajuns. Orice subiect are o întreagă paradigmă care se naşte în jurul sau, care este cuprinsă în câte o astfel de emisiune, generală, care la origine au fost TV, acum sunt un fel de cursuri, pilule, chestiuni vindecătoare sau edificatoare.

Am spus deja prea mult... restul mai ţine şi de tine şi nu am de ce să te conving.

Cu maximă admiraţie, Stephan

 

Filmul recomandat: The Celestine Prophecy